Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza de crestere economica a Romaniei pe 2015, redusa cu 0,3 puncte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prognoza de crestere economica a Romaniei pe 2015, redusa cu 0,3 puncte

Banca Mondiala BM) a redus cu 0,3 puncte procentuale prognoza de crestere economica a Romaniei, la 2,9%, indicatorul urmand insa sa accelereze anul viitor la 3,2,%, potrivit prognozei economice globale a institutiei financiare internationale. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Mondiala a redus estimarea de crestere a economiei Romaniei in 2015 cu 0,3 puncte, pana la 2,9%

Banca Mondiala BM) anticipeaza pentru acest an o crestere de 2,9% a economiei Romaniei, cu 0,3 puncte procentuale sub estimarea din iunie anul trecut, indicatorul urmand sa accelereze anul viitor la 3,2,%, potrivit prognozei economice globale a institutiei financiare internationale, citata de Mediafax.

Ponta, pe Facebook: Romania, in topul tarilor UE cu crestere economica

Premierul Victor Ponta a sustinut, miercuri, pe pagina sa de Facebook ca, de la preluarea guvernarii, Romania a inregistrat noua trimestre de crestere economica. Seful PSD este de parere ca Romania se afla in topul tarilor cu crestere economica din Uniunea Europeana.

BM a redus estimarea de crestere a economiei Romaniei in 2015 cu 0,3 puncte, la 2,9%

Banca Mondiala BM) estimeaza pentru acest an o crestere economica de 2,9% in Romania, cu 0,3 puncte procentuale sub estimarea din iunie anul trecut 2014. Totusi, potrivit BM, indicatorul va accelera anul viitor la 3,2,%.

Victor Ponta si-a prezentat bilantul pe Facebook: Romania, in topul tarilor din UE cu crestere economica

Premierul Victor Ponta si-a prezentat pe Facebook bilantul guvernarii din mai 2012 pana in prezent. Ponta spune ca Romania se afla in topul tarilor din Uniunea Europeana cu crestere economica. Premierul.

INS a revizuit in urcare PIB-ul pe trimestrul al treilea. Ponta: Romania, in topul tarilor din Uniunea Europeana cu crestere economica

Romania in topul tarilor din Uniunea Europeana cu crestere economica!, se lauda premierul Victor Ponta, dupa ce Institutul National de Statistica a revizuit in urcare cu 0,1 puncte procentuale.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )