Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ponta: FMI a transmis ca e mai bine sa refacem privatizarea CFR Marfa decat sa fie contestata procedura

Hotnews Hotnews,
 Ponta: FMI a transmis ca e mai bine sa refacem privatizarea CFR Marfa decat sa fie contestata procedura

Fondul Monetar International le-a transmis autoritatilor de la Bucuresti ca ar fi mai bine sa reia procedura de privatizare a CFR Marfa, decat sa fie una contestata, a declarat miercuri, la TVR 1, premierul Victor Ponta, exprimandu-si speranta ca reprezentantul FMI n-a invatat de la politicienii romani una sa spuna in particular si alta in public, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Manescu: FMI ceruse privatizarea CFR Marfa pana pe 15 octombrie. Oficial FMI: Nu a fost niciun termen-limita

Fondul Monetar International FMI) a cerut Romaniei ca privatizarea CFR Marfa sa fie finalizata cel mai tarziu la 15 octombrie, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor Ramona Manescu, aflata in vizita.

FMI, despre privatizarea CFR Marfa: Ultimele noutati reprezinta un regres foarte dezamagitor in acest proces (ziarul Bursa.ro)

Esecul privatizarii CFR Marfa va afecta reputatia tarii noastre in comunitatea investitorilor, este de parere Guillermo Tolosa, reprezentantul rezidential al FMI pentru Romania si Bulgaria. Oficialul a declarat pentru Bursa. ro: Ultimele noutati n. r. referitoare la privatizarea CFR Marfa) reprezinta un regres foarte dezamagitor in acest proces. Este inca devreme sa tragem concluzii definitive n. r. referitoare la cine si unde a gresit in derularea acestei proceduri). O analiza atenta trebuie sa se desfasoare astfel incat lectiile sa fie invatate pentru actiunile viitoare. Acest regres va afecta perspectivele unei imbunatatiri rapide in sector si, in sens mai larg, reputatia Romaniei in comunitatea investitorilor.

Zuckerberg conduce topul celor mai bine platiti directori din SUA. Uite cati bani intra in buzunarele lui anual

Cei mai bine platiti zece directori de companii din SUA au castigat fiecare anul trecut pentru prima data peste 100 de milioane de dolari, iar impreuna 4,7 miliarde de dolari. Jumatate din suma aceasta i-a revenit insa celui mai bine platit CEO,.

Castiga 6 MILIOANE de dolari PE ZI. Iata care sunt cel mai bine platiti directori americani

Firma GMI Ratings a realizat un top al celor mai bine platiti zece directori de companii din SUA Acestia au castigat anunl trecut, impreuna, 4,7 miliarde de dolari, jumatate din suma aceasta revenindu-i insa.

Mihai Campineanu, de la Suie Paparude, in continuare in coma de mai bine de 24 de ore: Medicii fac investigatii neurologice

De mai bine de 24 de ore, liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, este in coma indusa de medici, dupa ce a suferit un infarct in urma unui concert la Timisoara. Artistul a fost dus initial la.

VIDEO Ea o face bine, cel mai bine

Cea mai tare tipa care coboara cu bicicleta pe teren accidentat. O face bine, mai bine decat multi baieti. Titlul vine de la melodia din clip, She does it right.

Aceeasi rochie, varste complet diferite! Cum a ajuns Helen Mirren sa arate mai bine ca Rita Ora

Iata rochia care demonstreaza ca stilul nu are absolut nimic de-a face cu varsta! Helen Mirren si Rita Ora au purtat aceeasi rochie la doua evenimente diferite, iar cei mai aprigi stilisti internationali au hotarat ca actrita in varsta de 68 de ani a iesit castigatoare in batalia fashion.

Administram SIF1 asa cum consideram ca este cel mai bine

in cazul in care, la sfarsitul mandatului nostru, actionarii nu vor fi multumiti, nu ne vor mai acorda increderea pentru inca un mandat, a spus presedintele SIF1 Banat Crisana Dragos Bilteanu, presedintele SIF1 Banat Crisana, ne-a vorbit, in cadrul unui interviu, despre deciziile pe care conducerea SIF1 le-a luat de la preluarea mandatului, o parte dintre acestea fiind considerate controversate de unele voci din piata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )