Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ponta: Guvernul isi va asuma raspunderea pentru proiectul Codului Fiscal daca liberalii il vor bloca

Adevărul Adevărul,
Ponta: Guvernul isi va asuma raspunderea pentru proiectul Codului Fiscal daca liberalii il vor bloca

Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta liderilor coalitiei, ca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pentru proiectul Codului Fiscal daca liberalii blocheaza adoptarea acestuia. Pe 20 martie, proiectul va fi trimis in Parlament. continuă pe Adevărul

Ponta anunta cand se va finaliza proiectul Codului Fiscal

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat, luni, dupa sedinta BPN a PSD, ca proiectul Codului fiscal va fi finalizat in cadrul Guvernului in jurul datei de 18-20 martie, potrivit Mediafax.

in ce conditii isi asuma Guvernul Ponta raspunderea pe Codul Fiscal

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, ca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pentru proiectul Codului Fiscal daca liberalii blocheaza adoptarea acestuia, relateaza Mediafax.

Ponta: Proiectul Codului fiscal, finalizat in jurul datei de 18-20 martie

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat, luni, dupa sedinta BPN a PSD, ca proiectul Codului fiscal va fi finalizat in cadrul Guvernului in jurul datei de 18-20 martie.

Victor Ponta: Guvernul va finaliza proiectul de Cod fiscal in jurul datei de 18-20 martie

Guvernul va finaliza proiectul de Cod fiscal in jurul datei de 18-20 martie, a anuntat luni premierul Victor Ponta. Dupa acel moment, proiectul va fi trimis in Parlament, pentru a intra in dezbatere.

Cine crede ca Guvernul isi indeplineste promisiunile?

Analistii de la Chisinau sunt sceptici cu privire la capacitatea Guvernului Gaburici de a pune in practica recomandarile transmise de partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova. in acelasi timp, aceste recomandari sunt vazute ca un semnal de alarma pentru Republica Moldova, care trebuie sa demareze un proces complex de reforme.

Presedintele Klaus Iohannis isi schimba consilierul pentru securitate nationala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din functia de consilier prezidential pentru securitate nationala a lui Adrian-George Scutaru si inlocuirea lui cu Ion Oprisor, care detinea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )