Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta: Guvernul va finaliza proiectul de Cod fiscal in jurul datei de 18-20 martie

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Guvernul va finaliza proiectul de Cod fiscal in jurul datei de 18-20 martie

Guvernul va finaliza proiectul de Cod fiscal in jurul datei de 18-20 martie, a anuntat luni premierul Victor Ponta. Dupa acel moment, proiectul va fi trimis in Parlament, pentru a intra in dezbatere. continuă pe Hotnews

Ponta anunta cand se va finaliza proiectul Codului Fiscal

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat, luni, dupa sedinta BPN a PSD, ca proiectul Codului fiscal va fi finalizat in cadrul Guvernului in jurul datei de 18-20 martie, potrivit Mediafax.

Ponta: Proiectul de Cod fiscal va fi finalizat in jurul datei de 18-20 martie

ACTUALIZARE 14:13 PNL il invita pe Valcov la discutii ca sa explice cum acopera deficitul dat de Codul Fiscal Liberalii il invita pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, la discutii, cu grupurile parlamentare, referitoare la Codul Fiscal, pentru a explica cum poate acoperi deficitul general de o eventuala aplicare a masurilor propuse, a declarat, azi, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, potrivit surselor din presa.

Ponta: Proiectul Codului fiscal, finalizat in jurul datei de 18-20 martie

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat, luni, dupa sedinta BPN a PSD, ca proiectul Codului fiscal va fi finalizat in cadrul Guvernului in jurul datei de 18-20 martie.

Ponta: Guvernul isi va asuma raspunderea pentru proiectul Codului Fiscal daca liberalii il vor bloca

Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta liderilor coalitiei, ca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pentru proiectul Codului Fiscal daca liberalii blocheaza adoptarea acestuia. Pe 20 martie, proiectul va fi trimis in Parlament.

Ponta: Masurile de sprijin pentru mame ar putea fi incluse in noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a precizat, sambata, dupa reuniunea femeilor din PSD, ca a discutat cu ministru de Finante, Darius Valcov, despre includerea in noul Cod Fiscal a unor masuri de sprijin pentru mame, care sa fie aplicate din 2016, conform Mediafax.

Investitiile antreprenoriale, incurajate de Noul Cod Fiscal

Proiectul noului Cod Fiscal incurajeaza investitiile antreprenoriale, prin eliminarea impozitului pe dividend, apreciaza Dan Badin, Partener coordonator Tax and Legal in cadrul Deloitte Romania.

Tariceanu vrea armistitiu pe noul Cod Fiscal

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu a trimis, vineri, o scrisoare deschisa politicienilor din PNL, carora le propune un armistitiu pe noul Cod Fiscal, intrucat proiectul este cea mai liberala reforma fiscala din 2004, de la introducerea cotei unice, relateaza Mediafax.

Premierul Victor Ponta, despre proiectul privind modificarea Constitutiei: Teoretic ar trebui sa putem sa terminam intr-o saptamana

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa incheierea sedintei coalitiei de guvernare, referitor la sansele unui demers de modificare a Constitutiei, ca proiectul ar trebui terminat intr-o saptmana, daca.

Noul Cod Fiscal aduce predictibilitate, dar avem nevoie si de un mediu stabil

Noul Cod Fiscal introduce pentru prima data un mediu predictibil, dar este nevoie si de stabilitate pentru sectorul oamenilor de afaceri, sustine Cristian Agalopol, vicepresedintele Citibank.

Noul Cod Fiscal are modificari pozitive, dar raman multe de corectat

Noul Cod Fiscal are foarte multe modificari pozitive, dar raman multe altele care trebuie corectate, a declarat Emanuel Bancila, reprezentant al EY Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )