Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ponta i-a trimis lui Basescu scrisoarea in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei ...

România Liberă România Liberă,
Ponta i-a trimis lui Basescu scrisoarea in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei ...

Premierul Victor Ponta i-a transmis, vineri, presedintelui Traian Basescu o scrisoare in care apreciaza ca nu mai sunt intrunite conditiile morale si legale pentru ca Laszlo Tokes sa detina Ordinul Steaua Romaniei si propune retragerea acestei distinctii,informeaza Mediafax. Premierul aminteste ca, la 27 iulie 2013, la lucrarile Universitatii de Vara Balvanyos, Tokes a facut o serie de aprecieri prin care contesta caracterul de stat national, unitar si indivizibil al Romaniei. In scrisoare, . continuă pe România Liberă

Ponta i-a trimis lui Basescu scrisoarea in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Tokes

Premierul Victor Ponta i-a transmis, vineri, presedintelui Traian Basescu o scrisoare in care apreciaza ca nu mai sunt intrunite conditiile morale si legale pentru ca Laszlo Tokes sa detina Ordinul Steaua.

Surse: Victor Ponta i-a trimis presedintelui o scrisoare in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes

Victor Ponta i-a trimis, vineri, o scrisoare presedintelui Traian Basescu in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes, au afirmat surse oficiale pentru Mediafax. Premierul apreciaza ca.

Victor Ponta i-a trimis presedintelui o scrisoare in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes

Victor Ponta i-a trimis, vineri, o scrisoare presedintelui Traian Basescu in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes, au afirmat surse oficiale pentru Mediafax. Premierul apreciaza ca nu.

Victor Ponta i-a trimis presedintelui o scrisoare in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes (VIDEO)

Victor Ponta i-a trimis, vineri, o scrisoare presedintelui Traian Basescu in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes. Anuntul trimiterii acestei scrisori a fost facut de premier, joi seara,.

REVISTA PRESEI: Alba-neagra cu inima regelui Cioaba. Ponta ii tine socoteala lui Basescu.

Ponta ii tine socoteala lui Basescu, titreaza Adevarul pe prima pagina. Pactul de coabitare dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta este din nou la rascruce, dupa ce seful Executivului a anuntat ca taie zilele din calendar pana cand Traian Basescu va pleca de la Palaltul Cotroceni. Premierul Victor Ponta a calculat: mai are de guvernat 68 de saptamani cu Traian Basescu la Cotroceni. Eu calculez in zile cat mai am cu Basescu. Fiind o fire optimista, calculez cate zile mai .

Emil Boc: Victor Ponta da cu noroi in masurile pe care le cerea cand era in opozitie.

Fostul premier Emil Boc afirma ca Victor Ponta arunca cu noroi in masurile pe care le solicita cand era in opozitie, respectiv diminuarea cotei unice, reducerea CAS si marirea salariului minim, informeaza Mediafax. Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca atitudinea lui Victor Ponta demonstreaza lipsa de respect. Victor Ponta arunca cu noroi in masurile pe care le solicita, cand era in opozitie, Guvernului pe care l-am condus, si .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )