Libnet.ro
UNICEF

17:00

Victor Ponta i-a trimis presedintelui o scrisoare in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta i-a trimis presedintelui o scrisoare in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes (VIDEO)

Victor Ponta i-a trimis, vineri, o scrisoare presedintelui Traian Basescu in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes. Anuntul trimiterii acestei scrisori a fost facut de premier, joi seara,. continuă pe B1

Surse: Victor Ponta i-a trimis presedintelui o scrisoare in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes

Victor Ponta i-a trimis, vineri, o scrisoare presedintelui Traian Basescu in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes, au afirmat surse oficiale pentru Mediafax. Premierul apreciaza ca.

Victor Ponta i-a trimis presedintelui o scrisoare in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes

Victor Ponta i-a trimis, vineri, o scrisoare presedintelui Traian Basescu in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes, au afirmat surse oficiale pentru Mediafax. Premierul apreciaza ca nu.

Ponta i-a trimis lui Basescu scrisoarea in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei ...

Premierul Victor Ponta i-a transmis, vineri, presedintelui Traian Basescu o scrisoare in care apreciaza ca nu mai sunt intrunite conditiile morale si legale pentru ca Laszlo Tokes sa detina Ordinul Steaua Romaniei si propune retragerea acestei distinctii,informeaza Mediafax. Premierul aminteste ca, la 27 iulie 2013, la lucrarile Universitatii de Vara Balvanyos, Tokes a facut o serie de aprecieri prin care contesta caracterul de stat national, unitar si indivizibil al Romaniei. In scrisoare, .

Ponta i-a trimis lui Basescu scrisoarea in care cere retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Tokes

Premierul Victor Ponta i-a transmis, vineri, presedintelui Traian Basescu o scrisoare in care apreciaza ca nu mai sunt intrunite conditiile morale si legale pentru ca Laszlo Tokes sa detina Ordinul Steaua.

Purtatorul de cuvant al presedintelui: Victor Ponta urmareste sa creeze un blocaj institutional, crezand ca va recupera voturile pierdute prin minciuna si prin nerespectarea angajamentelor fata de populatie

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, il acuza pe premierul Victor Ponta ca urmareste sa creeze un blocaj institutional, mentionand ca primul-ministru nu mai raspunde la apelurile telefonice ale sefului statului pentru ca s-a suparat pe niste declaratii ale acestuia referitoare la accidentul din Muntenegru din luna iunie.

VIDEO Purtatorul de cuvant al presedintelui: Victor Ponta urmareste sa creeze un blocaj institutional, crezand ca va recupera voturile pierdute prin minciuna si prin nerespectarea angajamentelor fata de populatie

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, il acuza pe premierul Victor Ponta ca urmareste sa creeze un blocaj institutional, mentionand ca primul-ministru nu mai raspunde la apelurile telefonice ale sefului statului pentru ca s-a suparat pe niste declaratii ale acestuia referitoare la accidentul din Muntenegru din luna iunie.

Victor Ponta va trimite luni la Cotroceni nominalizarea pentru Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va trimite luni presedintelui Traian Basescu nominalizarea pentru Ministerul Transporturilor. 'Vrem sa avem un ministru al Transporturilor care sa se ocupe de toate lucrurile, a spus joi premierul Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat in inspectie pe centura Capitalei. Intrebat despre posibilitatea unei rocade intre membrii Cabinetului Ponta, astfel incat un alt ministru sa preia portofoliul Transporturilor, premierul a exclus o astfel de varianta.

UPDATE Presedintia: Solicitarea lui Victor Ponta privind retragerea decoratiei acordate lui Laszlo Tokes trebuie adresata Cancelariei Ordinelor. Retragerea de catre presedinte ar insemna incalcarea legii

Traian Basescu a luat nota de initiativa premierului Victor Ponta privind retragerea decoratiei acordate lui Laszlo Tokes, dar constata ca a-i da curs inseamna incalcarea legii, in conditiile in care singura solutie pentru retragere este ca unul dintre cavalerii acestui ordin sa sesizeze in acest sens Consiliul de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei, se arata intr-un comunicat semnat de purtatorul de cuvant al presedintelui.

Victor Ponta nu este de acord ca Nini Sapunaru sa fie ministrul Transporturilor

Premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea ca Nini Sapunaru sa preia postul de ministru al Transporturilor. Astfel, primul ministru i-a cerut presedintelui PNL, Crin Antonescu, o alta nominalizare pentru.

Victor Ponta nu este de acord cu numirea lui Nini Sapunaru la ministerul Transporturilor si a cerut alta nominalizare - surse Mediafax

Premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea ca Nini Sapunaru sa preia postul de ministru al Transporturilor si i-a cerut presedintelui PNL, Crin Antonescu, o alta nominalizare pentru acest portofoliu, au declarat pentru Mediafax surse politice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )