Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ponta, inainte de condamnare: Recunosc ca am o simpatie pentru Gigi Becali.

România Liberă România Liberă,
Ponta, inainte de condamnare: Recunosc ca am o simpatie pentru Gigi Becali.

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu stie in ce dosare este implicat Gigi Becali, dar ca il simpatizeaza pe patronul Stelei. O fi fost evaziune fiscala sau nu, nu stiu, banuiesc ca nu e ceva care s-a intamplat acuma, e ceva destul de vechi. In rest, n-am voie sa vorbesc de dosare. Recunosc ca am o simpatie pentru domnul Becali, pe care l-am vazut fugarit de dumneavostra n. red. - jurnalistii) toata ziua si, repet, imi manifest o simpatie personala. Citeste si Presa internationala, despre . continuă pe România Liberă

Calugarii de la Muntele Athos se roaga pentru Gigi Becali

Calugarii de pe Muntele Athos se roaga pentru Gigi Becali. Parintele Isidor de la Schitul Acoperamantul Maicii Domnului a explicat pentru wowbiz. ro ca toti calugarii se roaga la Maica Domnului pentru.

Explicatia lui Gigi Becali pentru incercarea de a parasi tara cu o zi inainte de sentinta din Dosarul Terenurilor

Gigi Becali a fost surprins de politie in timp ce incerca sa plece din tara cu o zi inainte de verdictul in Dosarul Terenurilor, unde ar putea primi o condamnare cu executare. Finantatorul Stelei a fost ridicat de la aeroport si dus la Parchet pentru a oferi niste explicatii.

Gigi Becali a vrut sa fuga din tara in aceasta seara, inainte de sentinta din Dosarul Terenurilor

De dimineata a fost la biserica, spre seara in Ghencea, la partida Steaua-Viitorul, noaptea a vrut sa plece din tara! Cum inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa anunte luni verdictul in Dosarul Terenurilor, unde poate primi o condamnare cu executare, Gigi Becali a intentionat sa zboare in Israel, dar a fost oprit de politie pe aeroport.

Gigi Becali a vrut sa fuga din tara duminica seara, inainte de sentinta din Dosarul Terenurilor. I s-a deschis un nou dosar penal

De dimineata a fost la biserica, spre seara in Ghencea, la partida cu cantec Steaua-Viitorul 2-5), noaptea a vrut sa plece din tara! Cum inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa anunte luni verdictul in Dosarul Terenurilor, unde poate primi o condamnare cu executare, Gigi Becali a intentionat sa zboare in Israel, dar a fost oprit de politie pe aeroport.

Gigi Becali dupa condamnare: Am fost prost

Gigi Becali a spus in ultima sa declaratie, la iesirea de la Parlament, cu vadita amaraciune, ca a actionat gresit.

Mihai Stoica, despre condamnarea lui Gigi Becali: Este o executie

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, luni, ca decizia de condamnare a lui Gigi Becali in dosarul de schimburi de terenuri cu MApN la trei ani de inchisoare reprezinta o executie. Cand cinci.

Gigi Becali: Am fost tradat de statul roman. Asta nu e tara lui Hristos, e tara lui Satana!

Dupa aflarea sentintei de condamnare la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor, Gigi Becali a aparut consternat in fata jurnalistilor, carora le-a explicat ca decizia este un abuz orchestrat de cei trei magistrati de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Gigi Becali, ultimele cuvinte in libertate: Steaua va merge inainte pana la capat

Gigi Becali a vorbit cu reprezentantii mass-media putin peste un sfert de ora, luni seara, in fata biroului sau din Parlamentul Romaniei. Vedeti ce a spus Becali inainte de a merge acasa si a-si face bagajele pentru inchisoare, asa cum a declarat chiar finantatorul Stelei.

Gigi Becali, oprit de politisti inainte sa paraseasca tara

Gigi Becali a fost oprit de politisti, ieri noapte, pe aeropotul Henri Coanda, si a fost dus la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie a RomanieiI iCCJ), fiind cercetat pentru inselaciune si abuz in serviciu intr-un nou dosar, informeaza sursele de presa.

GIGI BECALI, oprit de politie pe aeroport. ...

Politia de frontiera l-a oprit pe Gigi Becali sa paraseasca tara, duminica seara. Becali a vrut sa fuga din tara im contextul in care Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCj) da, luni, verdictul final in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Finantatorul Stelei a fost audiat la Parchet, intr-un dosar de inselaciune, dupa ce a fost retinut pe o pista privata din incinta Aeroportului Otopeni. In urma audierilor, Gigi Becali a primit interdictie de a parasi tara, potrivit .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )