Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ponta, inaintea sedintei in care se va alege liderul interimar al PSD: Partidul este unit. Eu voi sprijini conducerea PSD pentru ca toata lumea m-a sprijinit cand am fost liderul PSD (VIDEO)

B1 B1,
Ponta, inaintea sedintei in care se va alege liderul interimar al PSD: Partidul este unit. Eu voi sprijini conducerea PSD pentru ca toata lumea m-a sprijinit cand am fost liderul PSD (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD in care se va alege liderul interimar al PSD ca partidul este unit si va deveni si mai unit in urma votului. PSD nu e. continuă pe B1

Rovana Plumb, inaintea sedintei Comitetului Executiv in care va fi ales liderul interimar al PSD: Am toata convingerea ca dupa reuniune va castiga PSD (VIDEO)

Rovana Plumb, candidata la sefia interimara a PSD, a declarat miercuri inaintea sedintei Comitetului Executiv al partidului, in care se va alege noul lider interimar ca este convinsa ca PSD va avea de.

Liviu Dragnea, sustinut de mai multe filiale PSD din tara ca presedinte interimar PSD. Nicolae Badalau (Giurgiu): Il sustinem pe Dragnea la sefia partidului; Congresul - cat mai repede, la toamna

Mai multe filiale PSD din tara isi exprima sustinerea pentru Liviu Dragnea la sefia interimara a partidului, cu doua zile inainte de reuniunea Comitetului Executiv CEX). In prezent, PSD este condus de Rovana Plumb, presedinta Consiliului National, dupa ce Victor Ponta s-a retras pe 12 iulie din fruntea PSD. Ministrul Muncii si-a anuntat intentia de a candida pentru aceasta functie, care nu apare in statutul partidului, in cadrul CEx de miercuri, cand urmeaza sa se discute si organizarea unui congres in cadrul caruia sa fie ales un presedinte de drept al PSD. Vezi in articol cum se pozitioneaza diverse filiale din tara.

Liviu Dragnea va anunta daca va candida sau nu la functia de presedinte interimar PSD

Coordonatorul politic Liviu Dragnea va anunta marti daca va candida sau nu la functia de presedinte interimar a Partidului Social Democrat. Acesta a declarat ca a fost suparat pe premierul Victor Ponta pentru ca .

Rovana Plumb, despre functia de presedinte interimar PSD: I-am rugat pe colegii mei sa ma sustina. Liviu Dragnea nu mi-a comunicat intentia sa de a candida

Presedinta Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, spune ca a discutat cu colegii din conducerea partidului pentru a o sustine in continuare sa asigure interimatul la sefia formatiunii. Aceasta a mai precizat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2329 seconds )