Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ponta a informat Parlamentul ca Basescu nu a cerut mandat pentru Consiliul European

Adevărul Adevărul,
Ponta a informat Parlamentul ca Basescu nu a cerut mandat pentru Consiliul European

Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European, care va avea loc in zilele de 20-21 martie, la Bruxelles. continuă pe Adevărul

UPDATE Ponta a informat Parlamentul ca Basescu nu a cerut mandat pentru Consiliul European

Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European, care va avea loc in zilele de 20-21 martie, la Bruxelles.

Premierul Ponta informeaza Senatul ca presedintele Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a.

Traian Basescu face campanie pentru Partidul Miscarea Populara

Traian Basescu face campanie pe fata pentru Partidul Miscarea Populara. Basescu a anuntat ca va vota cu partidul Elenei Udrea la europarlamentare. Mai mult decat atat, Basescu a mers astazi sa semneze.

Ponta afla daca va fi cercetat pentru plagiat

Curtea Suprema ar putea decide astazi daca premierul Ponta poate fi tras la raspundere pentru ca a copiat mare parte din teza de doctorat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )