Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta, intrebat daca va candida la prezidentiale: Strict personal, mi-as dori sa raman prim-ministru

Antena3 Antena3,
Ponta, intrebat daca va candida la prezidentiale: Strict personal, mi-as dori sa raman prim-ministru

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca NU va candida la prezidentiale, chiar daca va fi pe primul loc in sondaje, in conditiile va exista un tandem cu un presedinte cu care sa lucreze foarte bine. Am. continuă pe Antena3

Basescu, razand: Udrea poate sa il bata pe Victor Ponta, fizic, daca e nevoie.

Presedintele Basescu a fost intrebat, luni, despre sansele Elenei Udrea de a candida la prezidentiale, in contextul in care unele sondaje indica faptul ca ar obtine in jur de 30% intr-o finala cu Victor Ponta, seful statului a raspuns ca aceasta poate sa il bata pe Ponta, fizic, daca e nevoie, potrivit Mediafax. Basescu a apreciat totodata, in interviul acordat Adevarul Live, ca Udrea va fi un om politic care va avea ceva de spus. Din acest punct de vedere, cred ca Elena Udrea poate sa il .

Basescu: Udrea il bate pe Victor Ponta, FIZIC, daca e nevoie

Presedintele Basescu a fost intrebat, luni, despre sansele Elenei Udrea de a candida la prezidentiale, in contextul in care unele masuratori indica faptul ca ar obtine in jur de 30% intr-o finala cu Victor.

Ponta afla daca va fi cercetat pentru plagiat

Curtea Suprema ar putea decide astazi daca premierul Ponta poate fi tras la raspundere pentru ca a copiat mare parte din teza de doctorat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )