Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ponta si Iohannis, discutii despre noi ambasadori. Premierul: Numele lui Andrei Plesu nu a aparut inca

România Liberă România Liberă,
Ponta si Iohannis, discutii despre noi ambasadori. Premierul: Numele lui Andrei Plesu nu a aparut inca

Discutii Iohannis-Ponta despre noi ambasadori; premierul spune ca va accepta o eventuala nominalizare a lui Plesu la Paris . continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis si Victor Ponta urmeaza sa discute miercuri despre noii ambasadori. Premierul spune ca va accepta o eventuala nominalizare a lui Plesu la Paris

Premierul Victor Ponta ar putea avea din nou discutii, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numirii de noi ambasadori in tarile in care in acest an mandatul actualilor sefi ai reprezentantelor diplomatice romanesti expira. Seful Guvernului a confirmat informatia pentru Agerpres. Surse oficiale spun ca in discutii ar fi si posturile de ambasador la Madrid, Paris si Beijing.

Iohannis si Ponta ar putea discuta despre noi ambasadori

Premierul Victor Ponta ar putea avea din nou discutii, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numirii de noi ambasadori in tarile in care in acest an mandatul actualilor sefi ai reprezentantelor diplomatice romanesti expira.

Discutii Iohannis-Ponta despre noi ambasadori. Daca Plesu va fi propus pentru Paris, accept fara ezitare

Premierul Victor Ponta ar putea avea din nou discutii, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numirii de noi ambasadori in tarile in care, in acest an, mandatul actualilor sefi ai reprezentantelor.

Klaus Iohannis a discutat cu liderii partidelor despre legea Big Brother, dar si despre numirea de noi ambasadori

Update 10:40: Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu liderii partidelor, de la Palatul Cotroceni, s-au finalizat, miercuri, cu semnarea de catre partide a unei initiative legislative de modificare a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,292 seconds )