Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta a jucat baschet contra lui Ghita Muresan, primind un tricou lung pana la genunchi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta a jucat baschet contra lui Ghita Muresan, primind un tricou lung pana la genunchi

Premierul Victor Ponta, aflat in SUA, s-a intalnit luni seara si cu fostul jucator roman de baschet in NBA, Ghita Muresan, impotriva caruia a jucat un meci in sala echipei Washington Wizards si din partea caruia a primit un tricou purtat de acesta in. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta a jucat baschet cu Ghita Muresan,cel mai inalt jucator care a evoluat vreodata in NBA

Premierul Victor Ponta, aflat in SUA, s-a intalnit luni seara cu fostul jucator roman de baschet in NBA, Ghita Muresan, impotriva caruia a jucat un meci in sala echipei Washington Wizards si din partea caruia a primit un tricou purtat de acesta in NBA, care i-a ajuns premierului pana la genunchi.

FOTO Victor Ponta a jucat baschet cu Ghita Muresan, in SUA

Aflat intr-o vizita oficiala in SUA, Victor Ponta a jucat baschet cu celebrul sportiv roman Ghita Muresan. Cea mai grea infruntare in America am avut-o cu Ghita Muresan! A ramas acelasi om extraordinar cu care ma luptam in 1989 pentru titlul national la baschet! Si este extrem de iubit si respectat aici! Ma mandresc foarte mult ca sunt compatriot si prieten cu Big Ghita!, a scris Victor Ponta, pe contul lui de Facebook.

FOTOGALERIE Victor Ponta a jucat baschet cu Ghita Muresan, in SUA: Acelasi om extraordinar cu care ma luptam in 1989 pentru titlul national

Victor Ponta, care efectueaza o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, a jucat baschet cu celebrul sportiv roman Ghita Muresan, potrivit imaginilor postate pe contul de Facebook al primului ministru.

FOTOGALERIE VIDEO Victor Ponta a jucat baschet cu Ghita Muresan, in SUA: Acelasi om extraordinar cu care ma luptam in 1989 pentru titlul national

Victor Ponta, care efectueaza o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, a jucat baschet cu celebrul sportiv roman Ghita Muresan, potrivit imaginilor postate pe contul de Facebook al primului ministru.

VIDEO Ghita Muresan a jucat baschet cu premierul Victor Ponta

Mare fan al baschetului, primul-ministru Victor Ponta a profitat de vizita din SUA si a jucat alaturi de cel mai inalt jucator din istoria Romaniei si unul dintre cei mai inalti din intreaga istorie a NBA, Ghita Muresan.

Victor Ponta a jucat baschet in SUA, avandu-l ca adversar pe Ghita Muresan (VIDEO)

Meci inedit de baschet la Washington, unde adversari au fost Ghita Muresan, singurul roman care a jucat in NBA, si premierul Victor Ponta. Seful executivului s-a ales la final cu un tricou purtat de Muresan.

Programul de astazi al lui Ponta in SUA: intalniri cu HP, Chevron si Ghita Muresan

Premierul Victor Ponta va discuta, luni, in SUA, cu reprezentantii mai multor companii americane si cu secretarul de stat pentru Energie, iar la finalul zilei va avea o intalnire cu fostul jucator roman de baschet in NBA Ghita Muresan, conform.

Presedintele american Barack Obama imbraca tricoul lui Ghita Muresan

Marti seara, la Washington, Gheorghe Muresan, fost jucator in NBA, la Washington Bullets in prezent, Washington Wizards), a stat de vorba cu Mircea Badea si Mihai Gadea. Locuiesc in America de 20 de ani.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )