Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ponta: Negocierile pentru Rosia Montana vor fi finalizate pana in septembrie.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Negocierile pentru Rosia Montana vor fi finalizate pana in septembrie.

Negocierile pentru investitia Rosia Montana vor fi finalizate pana la inceputul sesiunii parlamentare, in luna septembrie, iar lucrarile vor incepe daca Parlamentul va aproba proiectul de lege pe care Guvernul il va propune in acest sens, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Vrem sa avansam cu deblocarea acestui proiect, dar decizia va apartine Parlamentului, a spus Ponta. Investitia Rosia Montana, blocata de mai multi ani din cauza disputelor privind protectia mediului, . continuă pe România Liberă

Ponta: Negocierile pentru Rosia Montana vor fi finalizate pana in septembrie

Negocierile pentru investitia Rosia Montana vor fi finalizate pana la inceputul sesiunii parlamentare, in luna septembrie, iar lucrarile vor incepe daca Parlamentul va aproba proiectul de lege pe care Guvernul il va propune in acest sens, a declarat.

Attila Korodi, fostul ministrul al Mediului: Parlamentul nu poate avea ultimul cuvant in cazul Rosia Montana

Fostul ministru al Mediului, Attila Korodi UDMR), sustine ca Parlamentul nu poate decide viitorul proiectului de la Rosia Montana, asa cum a declarat premierul Victor Ponta. Proiectul de la Rosia Montana a fost inclus in Planul National de Investitii si Locuri de Munca, lansat joi de Guvern. Investitia este prezentata ca proiect de exploatare cu noi standarde de mediu, unde beneficiul statului sa ajunga la 78% din ceea ce genereaza acest proiect.

Deblocarea proiectului Rosia Montana, pe lista de prioritati a Guvernului

Printre proiectele deblocate in viitorul apropiat se va numara si cel de la Rosia Montana. Asa a afirmat premierul Victor Ponta, in cadrul conferintei de prezentare al Planului National de investitii strategice si crearea de noi locuri de munca.

Proiectele Rosia Montana si Cupru Min, incluse in planul national de investitii strategice

Proiectul Rosia Montana si atragerea unui investitor pentru retehnologizare la Curpu Min Abrud figureaza in Planul national de investitii strategice si crearea de locuri de munca lansat, joi, de Guvern. in document au mai fost incluse din judetul Alba investitia Bosch de la Blaj si fabrica Daimler Mercedes de la Sebes.

Investitia Rosia Montana, in Planul national de investitii si locuri de munca.

Investitia Rosia Montana, blocata de mai multi ani din cauza disputelor privind protectia mediului, figureaza in Planul national de investitii si locuri de munca lansat, joi, de Guvern si este prezentata ca proiect de exploatare cu noi standarde de mediu de unde statul sa primeasca 78% din profit, transmite Mediafax. Pentru aceasta investitie noteaza ca are in vedere si protejarea patrimoniului si cresterea beneficiului statului roman la 78% din ceea ce genereaza proiectul. Printre alte .

Proiectul de la Rosia Montana, inclus de Guvern in Planul national de investitii si locuri de munca

Proiectul de la Rosia Montana, a fost inclus de Guvern in Planul national de investitii si locuri de munca. Acesta este prezentant ca proiect de exploatare cu noi standarde de mediu, de unde statul sa primeasca .

Investitia Rosia Montana, inclusa de Guvern in Planul national de investitii si locuri de munca

Investitia Rosia Montana, blocata de mai multi ani din cauza disputelor privind protectia mediului, figureaza in Planul national de investitii si locuri de munca lansat, joi, de Guvern si este prezentata ca proiect de exploatare cu noi standarde.

Investitia Rosia Montana, inclusa de Guvern in Planul national de investitii si locuri de munca

Investitia Rosia Montana, blocata de mai multi ani din cauza disputelor privind protectia mediului, figureaza in Planul national de investitii si locuri de munca lansat, joi, de Guvern si este prezentata ca proiect de exploatare cu noi standarde.

SUA si UE au lansat negocierile pentru acordul de liber schimb

Negocierile pe marginea unui acord de liber schimb intre Uniunea Europeana si Statele Unite au fost lansate ieri, dupa aproape doi ani de pregatiri.

Ponta: Referendumul pentru Constitutie ar putea fi in 2014. Sunt trei variante

Referendumul pentru modificarea Constitutiei ar putea avea loc anul viitor, odata cu primul tur al alegerilor prezidentiale, a spus premierul Victor Ponta, care a adaugat ca se va consulta si cu opozitia.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )