Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ponta: Nimeni nu va pierde bani din pensie.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Nimeni nu va pierde bani din pensie.

Premierul Victor Ponta a dat asigurari, vineri, ca pensiile nu vor scadea, dupa ce Curtea Constitutionala a anuntat ca numai anumite pensii vor fi indexate. Citeste si: CCR: Doar cei pensionati dupa 23 ianuarie vor primi mai multi bani Aplic cu buna-credinta orice decizie a CCR de marire a pensiilor. Imi pare rau ca va fi o noua procedura administrativa de recalculare, dar nimeni nu va pierde vreun leu din pensie in urma deciziei CCR, a spus premierul, intr-o declaratie de presa, la . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Nimeni nu va pierde vreun leu din pensie in urma deciziei Curtii Constitutionale

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Sibiu, ca nimeni nu va pierde vreun leu din pensie in urma deciziei Curtii Constitutionale, de recalculare, anuntand totodata ca pensiile vor fi indexate anul viitor cu 3,76%, transmite Mediafax.

Ponta urmeaza sfaturile lui Ion Cristoiu: Premierul a dezvelit in Turcia o placheta comemorativa dedicata domnitorului Constantin Brancoveanu

Premierul Victor Ponta a dezvelit, in Turcia, la Muzeul Yedikule, o placheta comemorativa dedicata domnitorului Constantin Brancoveanu si celor patru fii ai sai. Victor Ponta a declarat ca, pentru poporul.

Ponta urmeaza sfaturile lui Ion Cristoiu: Premierul a dezvelit in Turcia o placheta comemorativa dedicata domnitorului Constantin Brancoveanu (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a dezvelit, in Turcia, la Muzeul Yedikule, o placheta comemorativa dedicata domnitorului Constantin Brancoveanu si celor patru fii ai sai. Victor Ponta a declarat ca, pentru poporul.

Alte doua reclamatii privind dispartia de bani din cutii de valori. Numarul plangerilor a ajuns la 10

Numarul reclamatiilor privind disparitia de bani din cutiile de valori de la sucursala BCR din centrul Pitestiului a ajuns la zece, dupa ce miercuri alte doua persoane au depus plangeri, surse judiciare afirmand ca suma totala disparuta in toate cele zece cazuri depaseste 1,5 milioane de euro.

Twitter inca pierde bani si incepe sa devina stresat

Dupa stirile legate de faptul ca Twitter nu este inca profitabil, schimbarile de interfata si de functionare ale platformei indicau ca lucrurile se indreapta din perspectiva de business. Twitter a crescut destul de rapid, a angajat rapid sute de oameni, a achizitionat noi birouri pentru ca acestia sa isi desfasoare activitatea, iar apoi a achizitionat multe companii mici, ca investitie de viitor. Solutia a fost buna legata de companiile pe care le-a achizitionat, insa toate acestea au reprezentat investitii majore [].

Pistele pentru biciclete din Bucuresti ar putea fi facute cu bani din vanzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera

Pistele pentru biciclete din Bucuresti ar putea fi facute cu bani din vanzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera, a declarat vineri, ministrul Mediului, Rovana Plumb. De asemenea, ar putea fi cumparate biciclete, care vor putra fi inchiriate de bucuresteni, in baz unui card, ca la Paris.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )