Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Noul PNL incepe sa semene din ce in ce mai tare cu vechiul PDL. Scandal si atat

B1 B1,
Ponta: Noul PNL incepe sa semene din ce in ce mai tare cu vechiul PDL. Scandal si atat

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, referitor la solicitarea liberalilor de a se organiza alegeri partiale in circumscriptiile unde au fost vacantate functiile publice, ca noul PNL incepe sa se. continuă pe B1

Victor Ponta: Noul PNL incepe sa semene din ce in ce mai mult cu vechiul PDL

Victor Ponta, a declarat, sambata, la Iasi, ca noul Partid National Liberal PNL) incepe sa semene din ce in ce mai mult cu vechiul Partid Democrat Liberal.

Ponta: Noul PNL incepe sa semene din ce in ce mai tare cu vechiul PDL. Scandal si atat (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, referitor la solicitarea liberalilor de a se organiza alegeri partiale in circumscriptiile unde au fost vacantate functiile publice, ca noul PNL incepe sa se.

Victor Ponta: Noul PNL incepe sa semene din ce in ce mai tare cu vechiul PDL. Scandal si atat (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, referitor la solicitarea liberalilor de a se organiza alegeri partiale in circumscriptiile unde au fost vacantate functiile publice, ca noul PNL incepe sa se.

Ponta sustine ca noul PNL incepe sa semene cu vechiul PDL: Scandal marca inregistrata Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a atentionat, sambata, la Iasi, ca noul PNL incepe sa semene tot mai tare cu vechiul PDL. Declaratia vine in contextul termenului de o saptamana dat Guvernului pentru organizarea alegerilor partiale.

Ponta critica noul PNL: Scandal si atat

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, referitor la solicitarea liberalilor de a se organiza alegeri partiale, ca noul PNL incepe sa se semene tot mai tare cu vechiul PDL si ca mosteneste scandalul marca inregistrata Traian Basescu, conform Mediafax.

Ponta compara noul PNL cu PDL-ul lui Traian Basescu: Scandal si atat!

Razboiul declaratiilor intre Victor Ponta si liderii PNL continua. Premierul a taxat din nou refuzul liberalilor de a discuta pe mai mai multe teme de actualitate, printre care si codul electoral. Stilul.

Victor Ponta: Scorul real politic dintre PSD si PNL este acela din primul tur al prezidentialelor, adica 40% la 30%

Premierul Victor Ponta sustine ca scorul real politic dintre PSD si PNL este cel indicat de sondaje la primul tur al alegerilor prezidentiale, scrie Stiri pe surse. Eu inteleg forfota celor de la PNL, toate.

Oficiali din MAI, decorati de presedintele Iohannis cu ocazia Zilei Unirii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, cu prilejul Zilei Unirii, decretele de decorare cu Ordinul Steaua Romaniei a secretarului de stat in MAI, Ilie Botos, a sefului Politiei Romane, Petre Toba, a.

Iohannis a decorat mai multi oficiali din MAI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, cu prilejul Zilei Unirii, decretele de decorare cu Ordinul Steaua Romaniei a secretarului de stat in MAI, Ilie Botos, a sefului Politiei Romane, Petre Toba, a sefului Jandarmeriei, Mircea Olaru, dar si a sefului Politiei de Frontiera si a sefului DGA.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )