Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ponta: In opinia FMI, sprijinirea persoanelor cu credite va creste creditarea si consumul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: In opinia FMI, sprijinirea persoanelor cu credite va creste creditarea si consumul

Fondul Monetar International FMI) considera ca decizia Guvernului de a sprijini pe o perioada de doi ani persoanele care au credite va conduce la o crestere a creditarii si a consumului, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: In opinia FMI, sprijinirea persoanelor cu credite va creste creditarea si consumul

Fondul Monetar International considera ca decizia Guvernului de a sprijini pe o perioada de doi ani persoanele care au credite va conduce la o crestere a creditarii si a consumului, a declarat, marti, premierul Victor Ponta. Masura de sprijinire a persoanelor care au credite pe o perioada de doi ani, din punctul de vedere al FMI va conduce la o crestere a creditarii, a consumului, spune Victor Ponta.

Ponta: Sprijinirea persoanelor cu credite va stimula creditarea si consumul

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca apreciaza evaluarea facuta de Fondul Monetar Interna and tional FMI) and si Comisia Europeana CE), privind cre and sterea economica de 2,8 % pentru 2013, subliniind ca masura de sprijinire a persoanelor care au credite pe o perioada de doi ani va stimula creditarea and si consumul, transmit surse din presa.

Ratele lui Ponta, parerea FMI si efectul real in economie

Daca iesim putin din agenda TV, vedem ca exista viata si dincolo de televizor. Ca, in timp ce PDL isi trece examenul vietii, in confruntarea cu mai energicul PMP, Guvernul a depasit episodul deszapezirilor si a revenit la butoanele economiei. Si, prin cateva masuri, pune premisele unui an in care economia poate creste din nou.

Ponta: Reprezentantii FMI se duc doar din curtoazie la Cotroceni.

Premierul Victor Ponta a sustinut, duminica, intr-o conferinta de presa ca membrii delegatiei comune a Fondului Monetar International FMI), Bancii Mondiale BM) si Comisiei Europene s-au intalnit din curtoazie cu presedintele Traian Basescu, iar discutiile serioase se vor purta luni la Guvern. Din fericire, reprezentantii institutiilor financiare internationale stiu foarte bine ca discuta cu Guvernul si ca acest Guvern are sprijin parlamentar si ca acest Guvern va fi in functie cel putin .

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )