Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ponta: nu ne opunem numirii lui Hellvig la SRI

Antena3 Antena3,
Ponta: nu ne opunem numirii lui Hellvig la SRI

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National ca partidul pe care il reprezinta il va sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI,dar ca doresc o. continuă pe Antena3

VIDEO. Ponta: Nu ne vom opune numirii lui Hellvig la SRI

Premierul Victor Ponta a declarat ca social-democratii au decis, in cadrul sedintei Biroului Politic National, sa il sustina pe liberalul Eduard Hellvig la conducerea Serviciului Roman de Informatii.

PMP va vota impotriva numirii lui Hellvig la sefia SRI

Partidul Miscarea Populara a transmis, luni, ca va vota impotriva numirii lui Eduard Hellvig la sefia SRI, intrucat, in contextul actual, la conducerea SRI ar fi fost mai potrivita o persoana apolitica, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, despre votul pentru Hellvig: Nu e bine sa fie toata puterea la un partid, un principiu care se aplica doar PSD-ului. il vom vota pe Hellvig (VIDEO)

Liderul PSD Victor Ponta a anuntat ca formatiunea pe care o conduce il va vota pe Eduard Hellvig in Parlament pentru preluarea conducerii SRI, insa a mentionat ca discutia de anul trecut, privind impartirea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )