Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO. Ponta: Nu ne vom opune numirii lui Hellvig la SRI

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ponta: Nu ne vom opune numirii lui Hellvig la SRI

Premierul Victor Ponta a declarat ca social-democratii au decis, in cadrul sedintei Biroului Politic National, sa il sustina pe liberalul Eduard Hellvig la conducerea Serviciului Roman de Informatii. continuă pe România Liberă

VIDEO Victor Ponta despre pozitia PSD fata de nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru Hellvig

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta conducerii partidului, ca PSD va vota propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru dl Hellvig in special pentru ca am lucrat foarte bine in perioada USL, a spus seful PSD. Anuntul vine dupa ce UNPR si PC - colegii de alianta guvernamentala, anuntasera ca vor vota pentru Hellvig fara sa astepte consultarea cu PSD.

Ponta: nu ne opunem numirii lui Hellvig la SRI

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National ca partidul pe care il reprezinta il va sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI,dar ca doresc o.

PMP va vota impotriva numirii lui Hellvig la sefia SRI

Partidul Miscarea Populara a transmis, luni, ca va vota impotriva numirii lui Eduard Hellvig la sefia SRI, intrucat, in contextul actual, la conducerea SRI ar fi fost mai potrivita o persoana apolitica, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )