Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ponta: Am parasit CSAT din cauza unor propuneri anormale, precum un Megaminister al ...

România Liberă România Liberă,
Ponta: Am parasit CSAT din cauza unor propuneri anormale, precum un Megaminister al ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca a parasit sedinta de joi a CSAT deoarece nu a acceptat ca pe ordinea de zi, care i-a fost transmisa cu doar o zi inainte, sa fie trecute documente prin care, de exemplu, era infiintat un Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale, potrivit Mediafax. Acest Megaminister ar fi urmat sa functioneze sub forma unui oficiu din structura Administratiei Prezidentiale care sa coordoneze Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Afacerilor Europene, . continuă pe România Liberă

Ponta: Am parasit CSAT din cauza unor propuneri anormale, precum infiintarea unui Megaminister al Presedintiei

Premierul Victor Ponta a declarat ca a parasit sedinta de joi a CSAT deoarece nu a acceptat ca pe ordinea de zi, care i-a fost transmisa cu doar o zi inainte, sa fie trecute documente prin care, de exemplu, era.

Ponta: Am parasit CSAT din cauza unor propuneri anormale, precum un Megaminister al ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca a parasit sedinta de joi a CSAT deoarece nu a acceptat ca pe ordinea de zi, care i-a fost transmisa cu doar o zi inainte, sa fie trecute documente prin care, de exemplu, era infiintat un Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale, potrivit Mediafax. Acest Megaminister ar fi urmat sa functioneze sub forma unui oficiu din structura Administratiei Prezidentiale care sa coordoneze Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Afacerilor Europene, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )