Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: PNL isi aduce aminte o data la cinci ani de romanii din strainatate, dar e bine ca au propuneri

Antena3 Antena3,
Ponta: PNL isi aduce aminte o data la cinci ani de romanii din strainatate, dar e bine ca au propuneri

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri seara, ca va avea o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, pentru a stabili clar situatia portofoliului Finantelor, in urma demisiei lui Darius Valcov. continuă pe Antena3

Ponta: E bine ca PNL isi aduce aminte de diaspora o data la 5 ani

Victor Ponta a facut mai multe declaratii in fata jurnalistilor inainte de inalnirea cu Iohannis. intrebat de presa despre initiativa PNL cu privire la inregistrarea romanilor din Diaspora, Victor Ponta a avut un comentariu acid la adresa liberalilor.

Victor Ponta, despre proiectul PNL privind votul prin corespondenta: O propunere corecta. O data la cinci ani isi amintesc si ei de diaspora

Premierul Victor Ponta a vorbit, vineri, prezent la sedinta Consiliului National al PSD, despre propunerea PNL privind votul prin corespondenta, apreciind ca este o propunere corecta si de bun-simt. Seful.

Cu autoritatile din Thailanda nu te joci: cinci ani de inchisoare pentru poze provocatoare

Autoritatile din Thailanda au avertizat ca femeile care fac poze de tip selfie in care isi arata partea de jos a sanilor, poza denumita underboob selfie, risca cinci ani de inchisoare.

Autorii unei talharii petrecuta in Ialomita, prinsi dupa cinci ani. Ei risca acum ani grei de inchisoare

Doi barbati de 26 si 38 de ani din comuna ialomiteana Ion Roata, care au comis in urma cu cinci ani o talharie, au ajuns in sfarsit dupa gratii. intre timp, victima celor doi a decedat din cauza varstei inaintate.

Ministrul Muncii: Prin noul Cod fiscal se vor putea crea 500.000 de locuri de munca in cinci ani

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, considera ca noul Codul fiscal este un instrument prin care se vor putea crea cel putin 500. 000 de locuri de munca in urmatorii cinci ani, informeaza Agerpres. PSD si-a asumat.

Episcopul care a anticipat demisia lui Papa Benedict al XVI-lea: Papa Francisc va demisiona in cinci ani

Episcopul care a anticipat demisia Papei Benedict al XVI-lea a declarat ca pontificatul Papei Francisc va mai dura inca cinci ani, dupa care va demisiona. Cred ca Francisc se gandeste ca daca in.

Papa Francisc va demisiona peste cinci ani, spune episcopul care a anticipat si retragerea lui Benedict al XVI-lea

Papa Francisc va mai coduce Vaticanul pentru inca cinci ani si apoi se va retrage de pe tronul Sfantului Petru, a declarat marti Monseniorul Luigi Bettazzi, episcop emerit de Ivrea, potrivit agentiei ANSA. Intervievat de Rai Radio2, Bettazzi, care prevazuse si demisia fostului pontif Benedict al XVI-lea, a fost rugat sa explice de ce Francisc a spus de curand, fara sa detalieze, ca pontificatul sau va fi unul scurt.

Episcop: Papa Francisc va demisiona peste cinci ani

Pontificatul Papei Francisc va mai dura alti cinci ani, dupa care acesta va demisiona, a declarat marti monseniorul Luigi Bettazzi, episcop emerit de Ivrea, relateaza agentia ANSA, in pagina electronica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )