Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu autoritatile din Thailanda nu te joci: cinci ani de inchisoare pentru poze provocatoare

Adevărul Adevărul,
Cu autoritatile din Thailanda nu te joci: cinci ani de inchisoare pentru poze provocatoare

Autoritatile din Thailanda au avertizat ca femeile care fac poze de tip selfie in care isi arata partea de jos a sanilor, poza denumita underboob selfie, risca cinci ani de inchisoare. continuă pe Adevărul

15 ani de inchisoare pentru unul dintre fiii fostului presedinte iranian Akbar Hashemi Rafsanjani

Unul dintre fiii fostului presedinte iranian Akbar Hashemi Rafsanjani, Mahdi, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru coruptie si infractiuni in domeniul securitatii, relateaza AP. Potrivit unui.

Cinci agenti de la Politia Rutiera, condamnati la cate trei ani de inchisoare pentru luare de mita

Curtea de Apel Brasov a emis o hotarare definitiva de condamnare a unui numar de cinci agenti de politie din cadrul I. J Covasna - Serviciul Politiei Rutiere, pentru luare de mita.

Iustin Covei, fiul unui judecator din Craiova, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare, pentru infractiuni informatice

Iustin Covei, fiul unui judecator din Craiova, a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost acuzat de infractiuni privind comertul.

Fosta procuroare Angela Nicolae, condamnata la 4 ani inchisoare cu executare

Fosta procuroare-sefa a Biroului de Relatii Internationale si Programe din Parchetul General, Angela Nicolae, a fost condamnata marti de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la 4 ani inchisoare cu executare pentru trafic de influenta.

Papa Francisc va demisiona peste cinci ani, spune episcopul care a anticipat si retragerea lui Benedict al XVI-lea

Papa Francisc va mai coduce Vaticanul pentru inca cinci ani si apoi se va retrage de pe tronul Sfantului Petru, a declarat marti Monseniorul Luigi Bettazzi, episcop emerit de Ivrea, potrivit agentiei ANSA. Intervievat de Rai Radio2, Bettazzi, care prevazuse si demisia fostului pontif Benedict al XVI-lea, a fost rugat sa explice de ce Francisc a spus de curand, fara sa detalieze, ca pontificatul sau va fi unul scurt.

Episcopul care a anticipat demisia lui Papa Benedict al XVI-lea: Papa Francisc va demisiona in cinci ani

Episcopul care a anticipat demisia Papei Benedict al XVI-lea a declarat ca pontificatul Papei Francisc va mai dura inca cinci ani, dupa care va demisiona. Cred ca Francisc se gandeste ca daca in.

Episcop: Papa Francisc va demisiona peste cinci ani

Pontificatul Papei Francisc va mai dura alti cinci ani, dupa care acesta va demisiona, a declarat marti monseniorul Luigi Bettazzi, episcop emerit de Ivrea, relateaza agentia ANSA, in pagina electronica.

Prima sentinta pentru fostul procuror Angela Nicolae: patru ani de inchisoare

Fostul procuror Angela Nicolae a fost condamnata la patru ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta. Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata cu apel la completul de cinci judecatori. DNA sustine ca femeia cerea bani pentru interventii in dosare.

Medic psihiatru, condamnat la doi ani inchisoare cu suspendare

Medicul psihiatru, Cristian Gheorghe Bellu Bengescu, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei, prin care a admis ca prescria droguri unor toxicomani, informeaza Mediafax.

Un renumit doctor roman, condamnat la inchisoare pentru ca a prescris droguri unor toxicomani

Un medic psihiatru a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru ca a prescris droguri unor toxicomani. Cristian Gheorghe Bellu Bengescu semnase anterior un acord prin care isi recunoastea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )