Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ponta: Prezenta lui Iohannis in Guvern ar fi un mare castig

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Prezenta lui Iohannis in Guvern ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, despre numirea luiKlaus Iohannis la Interne: Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta a declarat, de la Soci, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig.

Mircea Dusa: Prezenta lui Iohannis in Guvern este de bun augur; este un om de administratie

Ministrul Apararii Nationale, social-democratul Mircea Dusa, a declarat vineri seara, la Toplita, ca prezenta lui Klaus Iohannis in Guvern este una de bun augur, apreciind experienta deosebita in administratie a primarului Sibiului, potrivit agentiei Agerpres.

Victor Ponta, despre nominalizarea lui Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt.

Victor Ponta despre nominalizarea lui Klaus Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat pentru TVR ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis, nominalizat de liberali la functia de ministru de Interne, si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Este prima reactie a premierului dupa nominalizarile facute vineri de PNL.

Antonescu: Am cazut de acord cu Ponta asupra schimbarilor din Guvern.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca a discutat cu premierul Victor Ponta inainte ca liberalii sa anunte public remanierea mai multor ministri si propunerea lui Klaus Iohannis ca membru al Guvernului si a cazut de acord asupra acestora cu prim-ministrul, relateaza Mediafax. Am vorbit cu primul-ministru, i-am adus la cunostinta propunerile noastre, domnia-sa mi-a spus ca nu are niciun fel de obiectiuni, a salutat chiar propunerile facute, in principal cea care il vizeaza pe .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )