Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ponta: Proiectul noii Constitutii ar trebui sa fie teoretic finalizat intr-o saptamana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Proiectul noii Constitutii ar trebui sa fie teoretic finalizat intr-o saptamana

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta liderilor coalitiei, ca proiectul noii Constitutii ar trebui sa fie teoretic finalizat intr-o saptamana, daca nu s-au razgandit liberalii, situatie care ar fi destul de. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta anunta cand va fi gata proiectul noii Constitutii

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta liderilor coalitiei, ca proiectul noii Constitutii ar trebui sa fie, teoretic, finalizat intr-o saptamana, daca nu s-au razgandit liberalii, relateaza Mediafax.

Comisia pentru revizirea Constitutiei incearca sa finalizeze raportul de revizuire pana in iunie. Ponta: Proiectul noii Constitutii, gata teoretic intr-o saptamana

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei, ca teoretic proiectul noii Constitutii va fi finalizat intr-o saptamana. Majoritatea este absoluta daca nu s-au razgandit liberalii de cand au devenit PDL-isti. ) Altfel, anul asta ar trebui sa avem inclusiv referendum. La randul sau, presedintele Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei, Ioan Chelaru, a declarat, luni, ca spera ca raportul Comisiei sa fie finalizat la data de 1 iunie, astfel incat in aceasta luna proiectul de revizuire sa fie dezbatut in Senat iar in sesiunea ordinara din toamna sa fie discutat si in Camera Deputatilor.

Ponta: Proiectul de Cod fiscal va fi finalizat in jurul datei de 18-20 martie

ACTUALIZARE 14:13 PNL il invita pe Valcov la discutii ca sa explice cum acopera deficitul dat de Codul Fiscal Liberalii il invita pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, la discutii, cu grupurile parlamentare, referitoare la Codul Fiscal, pentru a explica cum poate acoperi deficitul general de o eventuala aplicare a masurilor propuse, a declarat, azi, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, potrivit surselor din presa.

Ponta: Proiectul Codului fiscal, finalizat in jurul datei de 18-20 martie

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat, luni, dupa sedinta BPN a PSD, ca proiectul Codului fiscal va fi finalizat in cadrul Guvernului in jurul datei de 18-20 martie.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )