Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ponta promite bani pentru profesori: Vor fi cresteri salariale substantiale

Antena3 Antena3,
Ponta promite bani pentru profesori: Vor fi cresteri salariale substantiale

Victor Ponta vrea sa ii linisteasca pe cei aproape 10. 000 de profesori care au iesit miercuri in strada, nemultumiti de conditiile de trai. Premierul a promis din nou ca in bugetul de anul viitor vor fi prev. continuă pe Antena3

Peste 10.000 de profesori vor protesta miercuri, in Capitala.

Peste 10. 000 de profesori vor protesta, miercuri, intre orele 11:00-12:00, in Piata Victoriei, pentru modificarea legislatiei din domeniul educatiei si pentru alocarea unor sume mai mari pentru acest sector in bugetul din 2014. Principalele revendicari ale manifestantilor se refera la alocarea, incepand cu anul 2014, a minimum 6% din PIB pentru educatie, modificarea Legii educatiei nationale, adoptarea unei legi a salarizarii, dar si la depolitizarea si debirocratizarea invatamantului. Citeste .

Guvernul ar fi negociat cu FMI o majorare a salariilor pentru profesori debutanti

Guvernul Romaniei ar fi negociat cu Fondul Monetar International FMI) pentru anul viitor o majorare salariala cuprinsa intre 3-4% pentru profesori debutanti si medici rezidenti, precizeaza sursele de presa.

Guvernul a negociat cu FMI majorare salariala de 3-4% pentru profesori debutanti si medici rezidenti - surse

Guvernul a negociat cu Fondul Monetar International FMI) pentru anul viitor o majorare salariala cuprinsa intre 3-4% pentru profesori debutanti si medici rezidenti, pentru celelalte categorii bugetare o astfel de crestere depinzand de veniturile existente, anunta agentia Mediafax, care citeaza surse oficiale.

Mariana Campeanu: Alocatiile pentru copii vor creste, cel mai probabil, abia din 2015

Alocatiile de stat pentru copii vor creste, cel mai probabil, abia din anul 2015. Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, spune ca este posibil ca pentru urmatorul an sa se gaseasca mai multi bani, doar pentru.

Negocieri Guvern-FMI. Majorari salariale pentru profesori si medici.

Guvernul a negociat cu Fondul Monetar International FMI) o majorare salariala cuprinsa intre 3 si 4% pentru profesorii debutanti si medicii rezidenti, de anul viitor, transmite Mediafax, citand surse oficiale. Delegatia FMI a venit, luni seara, la Palatul Victoria, pentru o ultima discutie cu premierul Victor Ponta. Citeste si: VIDEO. Chitoiu a primit mandat pentru intalnirea cu FMI Surse guvernamentale au declarat anterior agentiei Mediafax ca Executivul a convenit cu misiunea FMI-CE .

Peste 1.000 de profesori vor picheta Palatul Parlamentului

Peste 1. 000 de profesori si invatatori ai Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret vor picheta, astazi, Palatul Parlamentului, incepand cu ora 11:00.

Mai multi bani pentru afaceristii greci: magazinele pot deschide duminica, dupa 100 de ani de restrictie

Magazinele din Grecia au deschis pentru prima data duminica, cu program prelungit, ceea ce inseamna ca guvernul a relaxat o restrictie veche de 100 de ani pentru a incuraja consumul populatiei, insa retailerii spun ca problema nu este programul de.

Pampers si camasi de noapte - cheltuieli gasite de Fisc la un mare colector de bani pentru artisti. Disputa in instanta intre CREDIDAM si ANAF

O inspectie ANAF desfasurata in prima jumatate a acestui an la cel mai mare organism care administreaza drepturile de autor ale interpretilor, CREDIDAM, a constatat presupuse nereguli ce ridica semne de intrebare privind activitatile uneia dintre cele mai vechi si mai mari asociatii de acest tip. TVA dedus gresit, neplata impozitului pe profit in unele cazuri, dar si cheltuieli pentru pampers si lapte praf, camasi de noapte, parfumuri, medicamente sau zeci de sticle de vin au determinat ANAF sa constate la CREDIDAM obligatii suplimentare de plata de peste 5 milioane de lei, potrivit mai multor documente obtinute acum de HotNews. ro. CREDIDAM afirma ca are peste 11. 000 de membri - actori, muzicieni, balerini etc. , de la Radu Beligan la Stela Popescu si de la Inna la Grasu XXL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )