Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ponta: PSD il va vota pe Hellvig la sefia SRI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: PSD il va vota pe Hellvig la sefia SRI

ACTUALIZARE 14:17 Eduard Hellvig va fi audiat maine de Comisia parlamentara de control a SRI Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de director al SRI, va fi audiat maine, la ora 10. 00, de Comisia parlamentara comuna pentru controlul Serviciului Roman de Informatii SRI), urmand ca Birourile reunite ale celor doua Camere sa stabileasca miercuri cand va avea loc votul. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Victor Ponta despre pozitia PSD fata de nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru Hellvig

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta conducerii partidului, ca PSD va vota propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru dl Hellvig in special pentru ca am lucrat foarte bine in perioada USL, a spus seful PSD. Anuntul vine dupa ce UNPR si PC - colegii de alianta guvernamentala, anuntasera ca vor vota pentru Hellvig fara sa astepte consultarea cu PSD.

PSD il sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National BPN) ca PSD il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI, dar ca se impune o dezbatere publica privind prezenta persoanelor nepolitice in fruntea institutiilor nepolitice. La ora 16. 00, premierul se intalneste cu grupurile parlamentare ale PSD pentru a discuta despre sustinerea lui Eduard Hellvig.

PMP va vota impotriva numirii lui Hellvig la sefia SRI

PMP a precizat, luni, ca va vota impotriva numirii lui Eduard Hellvig la sefia SRI, opinand ca, in contextul actual, la conducerea SRI ar fi fost mai potrivita o persoana apolitica.

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

Sebastian Ghita, despre nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: E ca si cum Ponta, daca ajungea presedinte, ma numea pe mine

Deputatul Sebastian Ghita a comentat, la Parlament, nominalizarea presedintelui Klaus Iohannis pentru conducerea Serviciului Roman de Informatii. Ghita a sustinut ca se astepta ca o persoana din afara PNL, si nu la liberalul Eduard Hellvig, sa ocupe functia de director al SRI.

Ce spune Ponta despre decizia UNPR de a-l sustine pe Hellvig la sefia SRI

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, vineri,in legatura cu anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, ca a fost facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare, ingormeaza Mediafax.

PMP va vota impotriva numirii lui Hellvig la sefia SRI

Partidul Miscarea Populara a transmis, luni, ca va vota impotriva numirii lui Eduard Hellvig la sefia SRI, intrucat, in contextul actual, la conducerea SRI ar fi fost mai potrivita o persoana apolitica, informeaza Mediafax.

Eduard Hellvig, propunerea lui Klaus Iohannis la sefia SRI: de 6 ani liberal, fost conservator, ministru, deputat si actual europarlamentar

Eduard Hellvig, vicepresedinte PNL si actual europarlamentar, a fost nominalizat de Klaus Iohannis pentru sefia SRI. El a fost deputat si ministru in Guvernul Ponta, de unde s-a retras dupa ce a fost acuzat de incompatibilitate. Fostul presedinte.

UNPR anunta ca il va sustine pe Hellvig la sefia SRI. Ponta: Este dreptul lor. Nu este ceva care tine de guvernare

UNPR a anuntat, vineri dimineata, prin intermediul unui comunicat de presa, remis MEDIAFAX, ca saluta decizia presedintelui Klaus Iohannis de a propune un director SRI in persoana lui Eduard Hellvig si ca va sustine aceasta propunere.

Decizie surprinzatoare a lui Oprea: UNPR il sustine pe Hellvig, la sefia SRI

UNPR a anuntat, vineri dimineata, intr-un comunicat de presa, ca saluta decizia presedintelui Klaus Iohannis de a propune un director SRI in persoana lui Eduard Hellvig si ca va sustine aceasta propunere, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )