Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ponta: Regret faptul ca nu au putut vota toti romanii din diaspora, am platit pretul politic

Antena3 Antena3,
Ponta: Regret faptul ca nu au putut vota toti romanii din diaspora, am platit pretul politic

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, a spus, marti, ca regreta faptul ca unii romani din strainatate nu au putut vota la alegerile prezidentiale. Regret faptul ca nu au putut vota toti romanii din. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Victor Ponta sa-si dea demisia pentru faptul ca cetateni din diaspora nu au putut vota, este o pata pe obrazul tarii (VIDEO)

Deputatul PNL Ludovic Orban i-a cerut, marti, in plen, premierului Victor Ponta sa-si dea demisia pentru faptul ca cetateni din diaspora nu au putut vota si ca este o pata pe obrazul tarii. in.

Diaspora si votul prin corespondenta: romanii din Italia fac primul pas!

Indiferent de modelul de vot adoptat uninominal, proportional, pe liste blocate sau pe liste cu preferinte ) si indiferent de sistemul de vot aplicat cu stampila si urna, prin corespondenta sau electronic), baza de date numita oficialRegistrul electoralgestionat de catre Autoritatea Electorala Permanenta) este fundatia oficiala a alegerilor nationale locale, parlamentare si prezidentiale). Actualmente, aceasta baza de date este inexistenta pentru romanii aflati in afara hotarelor patriei conform declaratiei ministrilor de Externe succesivi ai Romaniei si ambasadorilor romani la Paris si Roma).

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2863 seconds )