Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ponta: Remus Borza va pleca de la Hidroelectrica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Remus Borza va pleca de la Hidroelectrica

Premierul Victor Ponta a spus, luni, in contextul in care un preot din Gorj i-a cerut sa-l ajute sa devina director la Hidroelectrica, ca Remus Borza, presedintele Consiliului de Supraveghere al comnpaniei, va pleca. continuă pe Wall-Street Ro

Premierul Victor Ponta: Remus Borza va pleca de la Hidroelectrica

Premierul Victor Ponta a spus, luni, in contextul in care un preot din Gorj i-a cerut sa-l ajute sa devina director la Hidroelectrica, ca Remus Borza, presedintele Consiliului de Supraveghere al comnpaniei, va pleca.

Un preot i-a cerut lui Ponta sa-l faca director la Hidroelectrica pentru a avea o pensie mare. Ponta: Remus Borza va pleca

Un preot din Gorj i-a cerut, luni, premierului Victor Ponta sa il ajute sa devina director la Hidroelectrica, pe motiv ca urmeaza sa se pensioneze, iar salariul pe care il are in prezent este prea mic pentru a avea o pensie decenta, Ponta chemandu-l pe prefect si spunandu-i sa preia acest caz, relateaza Mediafax.

Remus Borza: in spatele celor 500 de contracte Hidroelectrica pe care le-am denuntat erau oameni politici, baroni locali, oameni din servicii

Seful Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, Remus Borza, a declarat, referindu-se la posibila plecare din functie, ca il compatimeste pe premierul Ponta pentru presiunile la care este supus de cei care au pierdut contractele directe cu compania, precum politicieni, baroni locali si servicii.

Premierul Victor Ponta a ajuns la Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a ajuns la Rosia Montana. Stire in curs de actualizare.

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita in SUA - Gandul.info, surse

Premierul Victor Ponta va efectua, la sfarsitul lunii octombrie, o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, scrie cotidianul online Gandul. info, care citeaza surse guvernamentale.

VIDEO Premierul Victor Ponta va efectua o vizita in SUA - Gandul.info, surse

Premierul Victor Ponta va efectua, la sfarsitul lunii octombrie, o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, scrie cotidianul online Gandul. info, care citeaza surse guvernamentale.

Premierul Victor Ponta va ajunge astazi in judetul Galati

Premierul Victor Ponta va merge, vineri, in judetul Galati, unde mai multe comune au fost afectate de inundatii, noua persoane pierzandu-si viata, sustin surse guvernamentale.

Premierul Victor Ponta va merge in judetul Galati.

Premierul Victor Ponta va merge, vineri, in judetul Galati, unde mai multe comune au fost afectate de inundatii, noua persoane pierzandu-si viata, sustin surse guvernamentale pentru Mediafax. Premierul va ajunge in jurul orei 14. 30, la Prefectura Galati. Noua persoane si-au pierdut viata dupa ce au fost luate de viituri, in noapea de miercuri spre joi, in judetul Galati, in timp ce peste 700 de case din 17 localitati din judet au fost inundate, iar 519 persoane au fost evacuate din calea .

Unde va fi prezent premierul Victor Ponta la deschiderea anului scolar

Primul ministru Victor Ponta va fi prezent maine, la festivitatea de deschidere a anului scolar, la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu Jiu.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )