Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ponta: Romania are nevoie de o dezvoltare serioasa a pietei de capital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Romania are nevoie de o dezvoltare serioasa a pietei de capital

Romania are nevoie de o dezvoltare stabila si serioasa a pietei sale de capital, a declarat, astazi, premierul Victor Ponta la dezbaterea Crearea unei Piete de Capital Internationale in Romania, organizata de catre Banca Nationala, Bursa de Valori Bucuresti si Autoritatea de Supraveghere Financiara. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu face apel catre liderii USL: Romania are nevoie de stabilitate.

Presedintele Traian Basescu face apel catre liderii USL pentru a gasi o solutie la actualele dispute din interiorul aliantei pentru a nu se ajunge la o criza politica. Romania are nevoie de stabilitate si de un guvern pe deplin functional, care sa poata gestiona in mod eficient problemele tarii si sa asigure o buna guvernare. Disfunctionalitatile aparute in alianta de guvernare dupa anuntul privind demisia mai multor ministri liberali, precum si intentia exprimata de prim-ministrul Guvernului .

Traian Basescu: Niciodata nu am spus un lucru, cu buna stiinta, mincinos. Ponta minte, nu are nevoie sa introduca acciza la combustibil

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca niciodata nu a spus un lucru, cu buna stiinta, mincinos, insa sinceritatea costa, relateaza Mediafax. Seful statului a aratat ca sinceritatea a fost un.

Teamnet are nevoie de 25-30 mil. euro pentru a se extinde in Europa de Est. Banca Mondiala vrea sa finanteze cresterea

Divizia de investitii a Bancii Mondiale vrea sa finanteze cu pana la 15 milioane de euro Teamnet, una dintre cele mai mari companii de IT de pe piata locala, care are in plan sa se extinda in Europa de Est, scrie pe site-ul IFC .

Ponta: Romania nu poate ignora sau ostiliza Rusia.

Premierul Victor Ponta a spus, despre participarea sa la deschiderea JO de la Soci, ca Rusia este un foarte mare vecin pe care Romania nu poate sa il ignore, iar sprijinul pentru parcursul european al Moldovei ramane neconditionat, relateaza Mediafax. Citeste si: Ponta se intalneste cu Putin la Soci Am discutat cu liderii politici de aici, dar si cu alti lideri care au fost invitati, au fost foarte multi presedinti, prim-ministri, in special cu cei din Europa cu care ma cunosc mai bine, am .

Orange Romania are un nou Chief Technology Officer

Orange Romania anunta ca, incepand din luna februarie, Stefan Slavnicu preia functia de Chief Technology Officer, conform unui comunicat de presa.

Romania are cele mai scumpe iPhone 5S din UE

Pretul pentru un iPhone 5S de 16 GB fara abonament in Romania, de 1. 025,7 dolari, este cel mai mare din Uniunea Europeana, iar in lume se situeaza pe locul al patrulea, depasind cu aproape 50% costul unui model similar din Statele Unite si cu peste 10%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )