Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teamnet are nevoie de 25-30 mil. euro pentru a se extinde in Europa de Est. Banca Mondiala vrea sa finanteze cresterea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Teamnet are nevoie de 25-30 mil. euro pentru a se extinde in Europa de Est. Banca Mondiala vrea sa finanteze cresterea

Divizia de investitii a Bancii Mondiale vrea sa finanteze cu pana la 15 milioane de euro Teamnet, una dintre cele mai mari companii de IT de pe piata locala, care are in plan sa se extinda in Europa de Est, scrie pe site-ul IFC . continuă pe Wall-Street Ro

Primarul Ontanu arunca 850.000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardinere

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, va cheltui o suma exorbitanta, adica aproape 850. 000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardinere pe care sa le monteze in parcuri, potrivit sursazilei. ro.

Primarul Ontanu arunca 850.000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardiniere

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, va cheltui o suma exorbitanta, adica aproape 850. 000 de euro, pentru scrumiere, cosuri de gunoi si jardiniere pe care sa le monteze in parcuri, potrivit sursazilei. ro.

Divizia de investitii a Bancii Mondiale vrea sa cumpere actiuni la Teamnet, fosta firma a lui Sebastian Ghita

IFC, divizia de investitii a Bancii Mondiale, va achizitiona un pachet de actiuni la integratorul de solutii IT Teamnet, o companie care a fost controlata pana in anul 2012 de actualul deputat PSD Sebastian Ghita, potrivit unei informatii publicate pe pagina web a IFC, informeaza ZF. Datele IFC arata ca Teamnet cauta 25-30 milioane de euro pentru finantarea planurilor de extindere in Europa Centrala si de Est.

Transavia bifeaza investitii de cel putin 8 mil. euro si vrea sa scape de creditele bancare

Compania Transavia, cel mai mare producator de carne de pui din Romania, isi propune ca pana la finalul anului sa inchida creditele bancare accesate in mare parte pentru modernizarea facilitatilor de productie si achizitionarea de utilaje agricole si.

Pricopie anunta o investitie de 200 mil euro in infrastructura din educatie.

Ministrul Educatiei Remus Pricopie spune ca infrastructura din sistemul de educatie va beneficia de o investitie de 200 milioane de euro din fondurile structurale neutilizate intre 2007-2013, in timp ce peste 500. 000 de euro vor fi alocati, pana in 2020, pentru obiective deja incepute sau unele noi, relateaza Mediafax. Prezent, sambata, la Intorsura Buzaului, judetul Covasna, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat, ca 2014 este anul in care dupa mult timp in care nu au mai fost .

Zitec a inregistrat afaceri de 2,3 mil. euro in 2013 si o crestere a echipei cu peste 50%

Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a inregistrat anul trecut afaceri de 2,3 milioane euro, in crestere cu peste 60% comparativ cu anul 2012, in timp ce numarul membrilor echipei a crescut cu peste 50%, la un total de.

Pricopie: 200 mil. euro vor fi investiti in infrastructura din educatie

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, spune ca infrastructura din sistemul de educatie va beneficia de o investitie de 200 milioane de euro din fondurile structurale neutilizate intre 2007-2013, in timp ce suma de 500 de milioane de euro va fi alocata,.

Compania de Drumuri va da 25 de milioane euro pe utilaje de deszapezire.

CNADNR va prezenta spre finantare Ministerului Transporturilor si apoi Comisiei Europene un proiect costisitor ce prevede achizitia de utilaje de deszapezire. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania are in lucru un proiect de atragere de fonduri europene cu o valoare de 25 milioane de euro destinate achizitionarii de utilaje de deszapezire. Finantarea achizitiei se va face in cadrul perioadei de alocare 2014-2020. Vor fi cumparate autofreze de mare capacitate si .

Bancile italiene necesita 15 miliarde de euro pentru capitalizare.

Bancile italiene ar putea avea nevoie de capital suplimentar de pana la 15 miliarde euro, dar vor trece de testele de stres efectuate de UE fara probleme majore, a declarat directorul general al Asociatiei Italiene a Bancilor, Giovanni Sabatini, citat de Bloomberg, anunta Mediafax. Suntem increzatori ca bancile italiene vor trece exercitiul testelor de stres fara probleme majore, a afirmat oficialul. Banca Italiei estima anterior ca bancile ar putea inregistra un deficit de capital de 10-15 .

Diana Stanciu are nevoie de ajutorul nostru! Afla aici cum o poti ajuta!

Diana Stanciu are 26 de ani. E o tanara frumoasa, cu niste ochi mari, caprui si zambet larg. Cine o.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )