Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diana Stanciu are nevoie de ajutorul nostru! Afla aici cum o poti ajuta!

Devorator Monden Devorator Monden,
Diana Stanciu are nevoie de ajutorul nostru! Afla aici cum o poti ajuta!

Diana Stanciu are 26 de ani. E o tanara frumoasa, cu niste ochi mari, caprui si zambet larg. Cine o. continuă pe Devorator Monden

Basescu, la Forumul economic romano-turc: Romania, are nevoie acuta de investitii.

Presedintele Traian Basescu a transmis, joi, un mesaj catre oamenii de afaceri turci, de a investi in Romania, pentru ca are nevoie acuta de investitii pentru a reduce decalajul dintre ea si tarile vechi membre ale Uniunii Europene, informeaza Mediafax. Mesajul este ca sunteti bineveniti in Romania, ca va multumim pentru increderea pe care ati avut-o pentru a investi banii in Romania si nu ati investit putini. In 2011, vorbeam de obiectivul ca cifrele de afaceri sa atinga 10 miliarde. Intre .

UPDATE. Basescu, la Ankara: Romania, are nevoie acuta de investitii. ...

Presedintele Traian Basescu a aratatat ca Turcia are cateva probleme tehnice in aderarea la Uniunea Europeana, cea mai importanta fiind deschiderea capitolelor de negociere, pentru ca, atat timp cat stau inchise, drumul este oprit, chiar daca este inceput. Romania va sustine Guvernul Turciei pentru deschiderea mai multor capitole de negociere, a spus seful statului, precizand ca sunt, intr-adevar, tari care vor sa opreasca acest drum sau sa il intarzie. Deschiderea capitolelor de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )