Libnet.ro
UNICEF

06:30

UPDATE. Basescu, la Ankara: Romania, are nevoie acuta de investitii. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Basescu, la Ankara: Romania, are nevoie acuta de investitii. ...

Presedintele Traian Basescu a aratatat ca Turcia are cateva probleme tehnice in aderarea la Uniunea Europeana, cea mai importanta fiind deschiderea capitolelor de negociere, pentru ca, atat timp cat stau inchise, drumul este oprit, chiar daca este inceput. Romania va sustine Guvernul Turciei pentru deschiderea mai multor capitole de negociere, a spus seful statului, precizand ca sunt, intr-adevar, tari care vor sa opreasca acest drum sau sa il intarzie. Deschiderea capitolelor de . continuă pe România Liberă

Basescu, la Forumul economic romano-turc: Romania, are nevoie acuta de investitii.

Presedintele Traian Basescu a transmis, joi, un mesaj catre oamenii de afaceri turci, de a investi in Romania, pentru ca are nevoie acuta de investitii pentru a reduce decalajul dintre ea si tarile vechi membre ale Uniunii Europene, informeaza Mediafax. Mesajul este ca sunteti bineveniti in Romania, ca va multumim pentru increderea pe care ati avut-o pentru a investi banii in Romania si nu ati investit putini. In 2011, vorbeam de obiectivul ca cifrele de afaceri sa atinga 10 miliarde. Intre .

Traian Basescu, la Ankara: Romania are un nivel ridicat al birocratiei, nu este o tara ideala

Presedintele Traian Basescu a afimat, joi, la Ankara, in fata oamenilor de afaceri turci, ca Romania nu este o tara ideala si inca are probleme cu birocratia, insa banii europeni sunt o resursa la.

UPDATE. Basescu la Ankara: Avem birocratie, dar si fonduri europene.

Infrastructura, sectorul energetic si industria alimentara sunt principalele domenii in care Romania ar avea nevoie de investitiile oamenilor de afaceri turci, a fost mesajul lui Traian Basescu. Citeste si: Basescu a pilotat in Turcia un avion F-16 Romania are nevoie acuta de investitii pentru a reduce decalajul fata de tarile vechi membre ale Uniunii Europene, a declarat presedintele Traian Basescu, la Ankara, unde se desfasoara Forumul economic romano-turc pentru investitii .

UPDATE. Basescu, vizita de stat in Turcia: Romania are un interes deosebit ca Turcia sa ...

Traian Basescu: Vizita mea are un singur obicetiv: consolidarea si cresterea realtiilor bilaterale. dezvoltarea relatiilor economice si politice este importanta pentru ambele tari. Impreuna dezvoltam sisteme antiracheta care sa protejeze Europa. De altfel, un rol important in consolidarea relatiilor romano-turce a avut-o cooperarea pentru combaterea terorismului, a traficului de persoane, a traficului de droguri si a celorlalte amenintari pentru securitate. A venit timpul .

Mircea Badea: Romania are singurul aparat din lume de prezicere a cutremurelor: Marmureanul

Mircea Badea a vorbit despre afirmatiile pe care Gheorghe Marmureanu le face mereu cu privire la cutremurele care au loc, sau urmeaza sa aiba loc in Romania. Nu as putea sa ma uit in gura lui Marmureanu sa.

XTB Romania are un nou general manager

Grupul XTB anunta preluarea de catre Bogdan Albu a pozitiei de general manager al XTB Romania, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )