Libnet.ro
UNICEF

08:00

Traian Basescu, la Ankara: Romania are un nivel ridicat al birocratiei, nu este o tara ideala

B1 B1,
Traian Basescu, la Ankara: Romania are un nivel ridicat al birocratiei, nu este o tara ideala

Presedintele Traian Basescu a afimat, joi, la Ankara, in fata oamenilor de afaceri turci, ca Romania nu este o tara ideala si inca are probleme cu birocratia, insa banii europeni sunt o resursa la. continuă pe B1

UPDATE. Basescu, la Ankara: Romania, are nevoie acuta de investitii. ...

Presedintele Traian Basescu a aratatat ca Turcia are cateva probleme tehnice in aderarea la Uniunea Europeana, cea mai importanta fiind deschiderea capitolelor de negociere, pentru ca, atat timp cat stau inchise, drumul este oprit, chiar daca este inceput. Romania va sustine Guvernul Turciei pentru deschiderea mai multor capitole de negociere, a spus seful statului, precizand ca sunt, intr-adevar, tari care vor sa opreasca acest drum sau sa il intarzie. Deschiderea capitolelor de .

UPDATE. Basescu, vizita de stat in Turcia: Romania are un interes deosebit ca Turcia sa ...

Traian Basescu: Vizita mea are un singur obicetiv: consolidarea si cresterea realtiilor bilaterale. dezvoltarea relatiilor economice si politice este importanta pentru ambele tari. Impreuna dezvoltam sisteme antiracheta care sa protejeze Europa. De altfel, un rol important in consolidarea relatiilor romano-turce a avut-o cooperarea pentru combaterea terorismului, a traficului de persoane, a traficului de droguri si a celorlalte amenintari pentru securitate. A venit timpul .

Traian Basescu: UE are intotdeauna o moneda cu doua fete, pe una scrie Justitie, iar pe revers scrie 'nu intrati in Schengen pana nu rezolvati problema justitiei'. Aici e problema in Uniunea asta

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Ankara, ca Romania nu a reusit inca sa stinga observatiile Uniunii Europene la capitolul Justitie pentru ca UE are o moneda cu doua fete, pe una scriind Justitie, iar pe cealalta nu intrati in Schengen pana nu rezolvati problema justitiei. Seful statului a sfatuit autoritatile de la Ankara sa deschida cat mai multe capitole de negociere in vederea aderarii la Uniunea Europeana, primul fiind cel al Justitiei, deosebit de sensibil in viziunea UE pentru ca nu e suficient sa ai legile si institutiile cerute de UE, ele trebuie sa si functioneze convingator si sa creeze sentimentul ca antireforma e imposibila, deci progresul e ireversibil. Romania aici a avut probleme, cu fluctuatiile. Nu am reusit sa convingem ca procesul e ireversibil.

Traian Basescu, la Ankara: Vizita mea are ca obiectiv consolidarea si cresterea relatiilor bilaterale. Sustinem aderarea Turciei la UE

Presedintele TraianBasescu a declarat, miercuri, la Ankara, intr-o conferinta comuna cu omologul sau turc Abdullah Gul, unde se afla intr-o vizita oficiala, ca vizita sa in Turcia are ca scop.

Traian Basescu, la Ankara: Vizita mea are ca obiectiv consolidarea si cresterea relatiilor bilaterale. Sustinem aderarea Turciei la UE (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, miercuri, la Ankara, intr-o conferinta comuna cu omologul sau turc Abdullah Gul, unde se afla intr-o vizita oficiala, ca vizita sa in Turcia are ca scop.

Traian Basescu: Romania va avea in 2014 o crestere economica intre 3-4%. Crestere economica avem, stabilitate politica avem, cu un guvern stabil ca nu-l miscam cu nimic de acolo

Romania va inregistra in 2014 o crestere economica cuprinsa intre 3 si 4 %, a afirmat miercuri presedintele Traian Basescu, in fata reprezentantilor comunitatii romanesti din Turcia, reuniti la ambasada Bucurestiului din Ankara, unde seful statului a precizat ca este, ca si in 2013, mai optimist decat estimarile FMI.

Traian Basescu invita firmele turcesti sa participe in Romania la constructii de autostrazi ce vor demara din urmatorul buget al Uniunii Europene. Firmele turcesti pot primi ajutoare de stat, daca au proiecte viabile, nu exista discriminare

Romania si Turcia doresc sa aduca schimburile comerciale bilaterale la zece miliarde de dolari, de la 6 miliarde, cat inregistreaza in prezent, au declarat miercuri, la Ankara, presedintii celor doua state, Traian Basescu si Abdullah Gul. Basescu, care efectueaza o vizita de stat in Turcia, a afirmat ca Romania e interesata de implicarea firmelor turcesti in constructia de autostrazi si a precizat ca oamenii de afaceri turci pot beneficia de ajutoare de stat si pot coopera cu cei romani pe piete din Asia centrala precum Azerbaijan, Kazahstan sau Armenia. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile celor doi sefi de stat.

Traian Basescu a luat lectii de pilotaj in Turcia intr-un simulator pentru F16: intr-o aeronava reala as fi mort acum

Presedintele Traian Basescu a urcat la mansa unui simulator pe care sunt instruiti pilotii pentru avioanele de lupta F16, in ultima zi a vizitei sale de stat in Turcia. El a vizitat, la Ankara, Centrul National de simulare pentru pregatirea pilotilor.

Traian Basescu, intampinat de romanii din Turcia cu cadouri pentru nepoata Sofia

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, in aceasta seara, cu comunitatea romana din Ankara si a primit cadou pentru nepoata sa, Sofia, un magnet in forma de corabie.

Traian Basescu, conferinta de presa comuna cu Abdullah Gul: Multumesc comunitatii de afaceri turce, care a investit 5 mld dolari in economia Romaniei

Presedintele Traian Basescu si omologul sau turc, Abdullah Gul, au sustinut o conferinta comuna de presa la Ankara, in cadrul vizitei pe care seful statului roman o efectueaza miercuri in Turcia. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile celor doi sefi de stat.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2438 seconds )