Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu, la Ankara: Vizita mea are ca obiectiv consolidarea si cresterea relatiilor bilaterale. Sustinem aderarea Turciei la UE (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, la Ankara: Vizita mea are ca obiectiv consolidarea si cresterea relatiilor bilaterale. Sustinem aderarea Turciei la UE (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, miercuri, la Ankara, intr-o conferinta comuna cu omologul sau turc Abdullah Gul, unde se afla intr-o vizita oficiala, ca vizita sa in Turcia are ca scop. continuă pe B1

Traian Basescu, la Ankara: Vizita mea are ca obiectiv consolidarea si cresterea relatiilor bilaterale. Sustinem aderarea Turciei la UE

Presedintele TraianBasescu a declarat, miercuri, la Ankara, intr-o conferinta comuna cu omologul sau turc Abdullah Gul, unde se afla intr-o vizita oficiala, ca vizita sa in Turcia are ca scop.

Presedintele Traian Basescu efectueaza o vizita oficiala in Turcia

Presedintele Traian Basescu va face, miercuri si joi, o vizita de stat in Turcia, unde se va intalni cu presedintele Abdullah Gul, cu premierul Recep Erdo287;an, dar si cu reprezentantii comunitatii.

Implicatiile economice ale vizitei lui Traian Basescu in Turcia. in ce domenii sunt poftiti turcii sa investeasca

Pentru noi, romanii, vizita lui Traian Basescu in Turcia a vizat consolidarea legaturii economice intre cele doua state. Cum arata cifrele care impletesc aceasta legatura si care sunt calculele viitoare?.

Traian Basescu invita firmele turcesti sa participe in Romania la constructii de autostrazi ce vor demara din urmatorul buget al Uniunii Europene. Firmele turcesti pot primi ajutoare de stat, daca au proiecte viabile, nu exista discriminare

Romania si Turcia doresc sa aduca schimburile comerciale bilaterale la zece miliarde de dolari, de la 6 miliarde, cat inregistreaza in prezent, au declarat miercuri, la Ankara, presedintii celor doua state, Traian Basescu si Abdullah Gul. Basescu, care efectueaza o vizita de stat in Turcia, a afirmat ca Romania e interesata de implicarea firmelor turcesti in constructia de autostrazi si a precizat ca oamenii de afaceri turci pot beneficia de ajutoare de stat si pot coopera cu cei romani pe piete din Asia centrala precum Azerbaijan, Kazahstan sau Armenia. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile celor doi sefi de stat.

Traian Basescu, intampinat de romanii din Turcia cu cadouri pentru nepoata Sofia

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, in aceasta seara, cu comunitatea romana din Ankara si a primit cadou pentru nepoata sa, Sofia, un magnet in forma de corabie.

Traian Basescu: Romania va avea in 2014 o crestere economica intre 3-4%. Crestere economica avem, stabilitate politica avem, cu un guvern stabil ca nu-l miscam cu nimic de acolo

Romania va inregistra in 2014 o crestere economica cuprinsa intre 3 si 4 %, a afirmat miercuri presedintele Traian Basescu, in fata reprezentantilor comunitatii romanesti din Turcia, reuniti la ambasada Bucurestiului din Ankara, unde seful statului a precizat ca este, ca si in 2013, mai optimist decat estimarile FMI.

Traian Basescu, conferinta de presa comuna cu Abdullah Gul: Multumesc comunitatii de afaceri turce, care a investit 5 mld dolari in economia Romaniei

Presedintele Traian Basescu si omologul sau turc, Abdullah Gul, au sustinut o conferinta comuna de presa la Ankara, in cadrul vizitei pe care seful statului roman o efectueaza miercuri in Turcia. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile celor doi sefi de stat.

Traian Basescu face apel la Turcia pentru o implicare mai mare in regiunea Marii Negre

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a facut apel la Ankara pentru o implicare mai mare in regiunea Marii Negre, mentionand ca este nevoie de o abordare pragmatica asupra cooperarii in domenii mai putin sensibile, cum ar fi cercetarea sau protectia mediului, potrivit unui interviu acordat de seful statului ziarului turc Hurriyet Daily News.

VIDEO Traian Basescu si-a inceput vizita de stat in Turcia Presedintele a salutat garda in limba turca: Merhaba Asker!

Presedintele Traian Basescu se afla intr-o vizita de stat in Turcia, in timpul careia se va intalni cu presedintele Abdullah Gul, cu premierul Recep Erdogan si cu presedintele Marii Adunari Nationale, Cemil Cicek.

Traian Basescu si-a inceput vizita de stat in Turcia. Presedintele a salutat garda in limba turca:Merhaba Asker!

Presedintele Traian Basescu se afla intr-o vizita de stat in Turcia, in timpul careia se va intalni cu presedintele Abdullah Gul, cu premierul Recep Erdogan si cu presedintele Marii Adunari Nationale, Cemil Cicek.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )