Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Traian Basescu si-a inceput vizita de stat in Turcia Presedintele a salutat garda in limba turca: Merhaba Asker!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Traian Basescu si-a inceput vizita de stat in Turcia Presedintele a salutat garda in limba turca: Merhaba Asker!

Presedintele Traian Basescu se afla intr-o vizita de stat in Turcia, in timpul careia se va intalni cu presedintele Abdullah Gul, cu premierul Recep Erdogan si cu presedintele Marii Adunari Nationale, Cemil Cicek. continuă pe Adevărul

Traian Basescu si-a inceput vizita de stat in Turcia

Presedintele Traian Basescu se afla intr-o vizita de stat in Turcia, in timpul careia se va intalni cu presedintele Abdullah Gul, cu premierul Recep Erdogan si cu presedintele Marii Adunari Nationale, Cemil Cicek.

Traian Basescu si-a inceput vizita de stat in Turcia. Presedintele a salutat garda in limba turca:Merhaba Asker!

Presedintele Traian Basescu se afla intr-o vizita de stat in Turcia, in timpul careia se va intalni cu presedintele Abdullah Gul, cu premierul Recep Erdogan si cu presedintele Marii Adunari Nationale, Cemil Cicek.

Traian Basescu efectueaza, astazi si maine, o vizita de stat in Turcia

Presedintele Traian Basescu efectueaza, astazi si maine, o vizita de stat in Republica Turcia, prilej cu care va avea intrevederi cu omologul turc, Abdullah Gul, dar si cu premierul Recep Tayyip Erdogan, informeaza Administratia Prezidentiala.

VIDEO Traian Basescu, catre tinerii magistrati: Politicul exercita o presiune formidabila asupra justitiei. Daca vreodata voi ajunge in fata dvs, sa va aduceti aminte ca nimeni nu e mai presus de lege

Traian Basescu s-a intalnit marti cu noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii, carora le-a atras atentia ca asupra justitiei a inceput sa se exercite o presiune formidabila din partea politicului si le-a cerut ca, daca va ajunge vreodata in fata lor, sa nu uite ca nimeni nu e mai presus de lege.

VIDEO Traian Basescu, despre accidentul din Apuseni: Demiterea directorului STS si trecerea serviciului la MAI nu sunt viabile/ Localizarea se putea face in 30-35 de minute

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta a solicitat in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii desfasurate duminica demiterea directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, si trecerea STS la Ministerul Afacerilor Interne, seful statului precizand ca niciuna dintre variante nu este viabila. Potrivit presedintelui, politicienii au lansat o minciuna publica de natura sa discrediteze o institutie a statului care si-a facut datoria, pentru ca STS nu are nici echipament si nici dreptul legal pentru a face localizarea exacta a locului accidentului. In ceea ce priveste accidentul aviatic din Apuseni, seful statului a aratat ca esecul actiunii de salvare a fost cauzat de lipsa se coordonare in conformitate cu reglementarile in vigoare. Comandamentele cerute de lege nu s-au constituit nici la Ministerul Transporturilor, nici la Ministerul de Interne, a declarat Basescu, aratand ca responsabilitatea celor doua institutii amintite nu poate fi data la o parte.

Traian Basescu invita firmele turcesti sa participe in Romania la constructii de autostrazi ce vor demara din urmatorul buget al Uniunii Europene. Firmele turcesti pot primi ajutoare de stat, daca au proiecte viabile, nu exista discriminare

Romania si Turcia doresc sa aduca schimburile comerciale bilaterale la zece miliarde de dolari, de la 6 miliarde, cat inregistreaza in prezent, au declarat miercuri, la Ankara, presedintii celor doua state, Traian Basescu si Abdullah Gul. Basescu, care efectueaza o vizita de stat in Turcia, a afirmat ca Romania e interesata de implicarea firmelor turcesti in constructia de autostrazi si a precizat ca oamenii de afaceri turci pot beneficia de ajutoare de stat si pot coopera cu cei romani pe piete din Asia centrala precum Azerbaijan, Kazahstan sau Armenia. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile celor doi sefi de stat.

Presedintele Traian Basescu efectueaza o vizita oficiala in Turcia

Presedintele Traian Basescu va face, miercuri si joi, o vizita de stat in Turcia, unde se va intalni cu presedintele Abdullah Gul, cu premierul Recep Erdo287;an, dar si cu reprezentantii comunitatii.

Implicatiile economice ale vizitei lui Traian Basescu in Turcia. in ce domenii sunt poftiti turcii sa investeasca

Pentru noi, romanii, vizita lui Traian Basescu in Turcia a vizat consolidarea legaturii economice intre cele doua state. Cum arata cifrele care impletesc aceasta legatura si care sunt calculele viitoare?.

Traian Basescu a transmis din nou, la intalnirea cu delegatia FMI, ca nu sustine introducerea accizei suplimentare la benzina si motorina

Presedintele Traian Basescu a primit duminica, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, seful statului transmitand ca nu sustine introducerea unei accize suplimentare pentru benzina si motorina, deoarece nu o considera necesara. In plus, seful statului s-a aratat nemultumit de faptul ca stocul arieratelor societatilor de stat nu a scazut conform intelegerii dintre Guvern si institutiile financiare internationale.

Traian Basescu, conferinta de presa comuna cu Abdullah Gul: Multumesc comunitatii de afaceri turce, care a investit 5 mld dolari in economia Romaniei

Presedintele Traian Basescu si omologul sau turc, Abdullah Gul, au sustinut o conferinta comuna de presa la Ankara, in cadrul vizitei pe care seful statului roman o efectueaza miercuri in Turcia. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile celor doi sefi de stat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )