Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presedintele Traian Basescu efectueaza o vizita oficiala in Turcia

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu efectueaza o vizita oficiala in Turcia

Presedintele Traian Basescu va face, miercuri si joi, o vizita de stat in Turcia, unde se va intalni cu presedintele Abdullah Gul, cu premierul Recep Erdo287;an, dar si cu reprezentantii comunitatii. continuă pe B1

Traian Basescu efectueaza, astazi si maine, o vizita de stat in Turcia

Presedintele Traian Basescu efectueaza, astazi si maine, o vizita de stat in Republica Turcia, prilej cu care va avea intrevederi cu omologul turc, Abdullah Gul, dar si cu premierul Recep Tayyip Erdogan, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu va primi o delegatie comuna a FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu va primi, duminica, la Cotroceni, de la ora 18. 00, delegatia comuna a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. De asemenea, presedintele participa,.

Presedintele Traian Basescu este asteptat la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara de la Cluj

Presedintele Traian Basescu este asteptat, duminica, 9 februarie, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata de Fundatia Miscarea Populara, la care vor mai participa,primaurl Clujului, Emil Boc, si deputatul Elena Udrea.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, din nou, cu delegatia FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu primeste astazi, de la ora 18,00, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), anunta Administratia Prezidentiala.

Ponta: Este evident ca presedintele Traian Basescu nu are curajul sa il demita pe Opris

Liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au sustinut o declaratie de presa comuna, in care au discutat despre refuzul presedintelui Traian Basescu de a-l demite pe seful STSdar si despre alegerile.

Traian Basescu, dupa CSAT: STS poate depista doar telefoane fixe.Directorul Opris nu este om politic si nu poate fi schimbat ca sa dea bine

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa de la ora 17. 30, la scurt timp dupa incheierea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in cadrul careia s-a discutat despre accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Presedintele Traian Basescu se va intalni pentru a doua oara cu delegatia comuna a FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale

Presedintele Traian Basescu va avea duminica, la ora 18. 00, o noua intalnire cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Este pentru a doua oara, in.

Traian Basescu, intampinat de romanii din Turcia cu cadouri pentru nepoata Sofia

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, in aceasta seara, cu comunitatea romana din Ankara si a primit cadou pentru nepoata sa, Sofia, un magnet in forma de corabie.

VIDEO Basescu, dupa CSAT: STS poate depista doar telefoane fixe.Directorul Opris nu este om politic si nu poate fi schimbat ca sa dea bine

Presedintele Traian Basescu declarat, la scurt timp dupa incheierea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in cadrul careia s-a discutat despre accidentul aviatic din Muntii Apuseni, ca seful STS nu va fi demis, intrucat institutia pe care o conduce nu putea localiza aeronava prabusita.

Traian Basescu, la Ankara: Vizita mea are ca obiectiv consolidarea si cresterea relatiilor bilaterale. Sustinem aderarea Turciei la UE (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, miercuri, la Ankara, intr-o conferinta comuna cu omologul sau turc Abdullah Gul, unde se afla intr-o vizita oficiala, ca vizita sa in Turcia are ca scop.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )