Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presedintele Traian Basescu este asteptat la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara de la Cluj

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu este asteptat la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara de la Cluj

Presedintele Traian Basescu este asteptat, duminica, 9 februarie, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata de Fundatia Miscarea Populara, la care vor mai participa,primaurl Clujului, Emil Boc, si deputatul Elena Udrea. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu va primi o delegatie comuna a FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu va primi, duminica, la Cotroceni, de la ora 18. 00, delegatia comuna a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. De asemenea, presedintele participa,.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, din nou, cu delegatia FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu primeste astazi, de la ora 18,00, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), anunta Administratia Prezidentiala.

Ponta: Este evident ca presedintele Traian Basescu nu are curajul sa il demita pe Opris

Liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au sustinut o declaratie de presa comuna, in care au discutat despre refuzul presedintelui Traian Basescu de a-l demite pe seful STSdar si despre alegerile.

Traian Basescu, dupa CSAT: STS poate depista doar telefoane fixe.Directorul Opris nu este om politic si nu poate fi schimbat ca sa dea bine

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa de la ora 17. 30, la scurt timp dupa incheierea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in cadrul careia s-a discutat despre accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Presedintele Traian Basescu se va intalni pentru a doua oara cu delegatia comuna a FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale

Presedintele Traian Basescu va avea duminica, la ora 18. 00, o noua intalnire cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Este pentru a doua oara, in.

Presedintele Traian Basescu efectueaza o vizita oficiala in Turcia

Presedintele Traian Basescu va face, miercuri si joi, o vizita de stat in Turcia, unde se va intalni cu presedintele Abdullah Gul, cu premierul Recep Erdo287;an, dar si cu reprezentantii comunitatii.

VIDEO Basescu, dupa CSAT: STS poate depista doar telefoane fixe.Directorul Opris nu este om politic si nu poate fi schimbat ca sa dea bine

Presedintele Traian Basescu declarat, la scurt timp dupa incheierea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in cadrul careia s-a discutat despre accidentul aviatic din Muntii Apuseni, ca seful STS nu va fi demis, intrucat institutia pe care o conduce nu putea localiza aeronava prabusita.

Emil Boc se pregateste sa paraseasca PDL si sa se alature partidului sustinut de presedintele Traian Basescu

Surse din PDL au declarat pentru Adevarul ca Emil Boc se pregateste si el sa treaca in PMP. Vicepresedintele PMP Cluj, Adrian Papahagi, a sustinut ca lipsa primarului Clujului de la Colegiul director al PDL de la Brasov este un semnal de apropiere fata de Miscarea Populara, in timp ce presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a sustinut ca mesajul transmis de Emil Boc a fost inteles de cei care trebuiau sa-l inteleaga.

Traian Basescu: Romania va avea in 2014 o crestere economica intre 3-4%. Crestere economica avem, stabilitate politica avem, cu un guvern stabil ca nu-l miscam cu nimic de acolo

Romania va inregistra in 2014 o crestere economica cuprinsa intre 3 si 4 %, a afirmat miercuri presedintele Traian Basescu, in fata reprezentantilor comunitatii romanesti din Turcia, reuniti la ambasada Bucurestiului din Ankara, unde seful statului a precizat ca este, ca si in 2013, mai optimist decat estimarile FMI.

VIDEO Traian Basescu, despre accidentul din Apuseni: Demiterea directorului STS si trecerea serviciului la MAI nu sunt viabile/ Localizarea se putea face in 30-35 de minute

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta a solicitat in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii desfasurate duminica demiterea directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, si trecerea STS la Ministerul Afacerilor Interne, seful statului precizand ca niciuna dintre variante nu este viabila. Potrivit presedintelui, politicienii au lansat o minciuna publica de natura sa discrediteze o institutie a statului care si-a facut datoria, pentru ca STS nu are nici echipament si nici dreptul legal pentru a face localizarea exacta a locului accidentului. In ceea ce priveste accidentul aviatic din Apuseni, seful statului a aratat ca esecul actiunii de salvare a fost cauzat de lipsa se coordonare in conformitate cu reglementarile in vigoare. Comandamentele cerute de lege nu s-au constituit nici la Ministerul Transporturilor, nici la Ministerul de Interne, a declarat Basescu, aratand ca responsabilitatea celor doua institutii amintite nu poate fi data la o parte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )