Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu, intampinat de romanii din Turcia cu cadouri pentru nepoata Sofia

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, intampinat de romanii din Turcia cu cadouri pentru nepoata Sofia

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, in aceasta seara, cu comunitatea romana din Ankara si a primit cadou pentru nepoata sa, Sofia, un magnet in forma de corabie. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Localizarea accidentului din Apuseni era in responsabilitatea MAI si a Ministerului Transporturilor

Presedintele Traian Basescu a comentat, duminica, desfasurarea actiunii de salvare din MuntiiApuseni, precizand ca nu tinea de responsabilitatea STS, ci de cea a MAI si a.

Traian Basescu: Mascarada televizata a comandamentelor de iarna, o acoperire pentru banii nemeritati si nemunciti care se vor da firmelor clientelare. Contractele de deszapezire le fac presedintii de Consilii Judetene, nu prefectii

Presedintele Traian Basescu a facut duminica seara, in conferinta de presa, o comparatie intre presiunea de a-l schimba pe Marcel Opris de la conducerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale si demiterea prefectilor in cazul problemelor cu deszapezirea zonelor afectate saptamana aceasta de ninsori abundente si viscol puternic, in conditiile in care contractele de deszapezire le fac presedintii de Consilii Judetene si nu prefectii. Seful statului a vorbit despre existenta unei mascarade televizate in privinta comandamentelor de iarna de la Guvern, menita sa fie o acoperire pentru banii nemeritati si nemunciti care se vor da firmelor clientelare care au contracte de deszapezire. Totodata, Basescu a propus Guvernului sa constate neindeplinirea atributiilor si sa dea banii de deszapezire Armatei si Jandarmeriei, cei care s-au ocupat de fapt de aceasta actiune.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, din nou, cu delegatia FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu primeste astazi, de la ora 18,00, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), anunta Administratia Prezidentiala.

Avem un Guvern stabil, ca nu-l miscam cu nimic de-acolo

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, la intalnirea cu romanii din Ankara, ca tara noastra are un guvern stabil, ce nu poate fi miscat cu nimic din actuala pozitie, mai ales ca detine o majoritate parlamentara de aproape 80%, seful statului facand aluzie si la incercarile guvernantilor de a se sustrage din fata raspunderii in justitie.

Traian Basescu face apel la Turcia pentru o implicare mai mare in regiunea Marii Negre

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a facut apel la Ankara pentru o implicare mai mare in regiunea Marii Negre, mentionand ca este nevoie de o abordare pragmatica asupra cooperarii in domenii mai putin sensibile, cum ar fi cercetarea sau protectia mediului, potrivit unui interviu acordat de seful statului ziarului turc Hurriyet Daily News.

VIDEO Traian Basescu, despre accidentul din Apuseni: Demiterea directorului STS si trecerea serviciului la MAI nu sunt viabile/ Localizarea se putea face in 30-35 de minute

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta a solicitat in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii desfasurate duminica demiterea directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, si trecerea STS la Ministerul Afacerilor Interne, seful statului precizand ca niciuna dintre variante nu este viabila. Potrivit presedintelui, politicienii au lansat o minciuna publica de natura sa discrediteze o institutie a statului care si-a facut datoria, pentru ca STS nu are nici echipament si nici dreptul legal pentru a face localizarea exacta a locului accidentului. In ceea ce priveste accidentul aviatic din Apuseni, seful statului a aratat ca esecul actiunii de salvare a fost cauzat de lipsa se coordonare in conformitate cu reglementarile in vigoare. Comandamentele cerute de lege nu s-au constituit nici la Ministerul Transporturilor, nici la Ministerul de Interne, a declarat Basescu, aratand ca responsabilitatea celor doua institutii amintite nu poate fi data la o parte.

Presedintele Traian Basescu efectueaza o vizita oficiala in Turcia

Presedintele Traian Basescu va face, miercuri si joi, o vizita de stat in Turcia, unde se va intalni cu presedintele Abdullah Gul, cu premierul Recep Erdo287;an, dar si cu reprezentantii comunitatii.

Basescu: Comunitatea de afaceri din Turcia a investit 5 miliarde de dolari in Romania

Presedintele Traian Basescu a afirmat, miercuri, in cadrul declaratiei de presa comuna cu omologul sau turc, Abdullah Gul, ca oamenii de afaceri turci au investit 5 miliarde de dolari in economia din Romania, iar tinta este de 10 miliarde de dolari,.

Traian Basescu a transmis din nou, la intalnirea cu delegatia FMI, ca nu sustine introducerea accizei suplimentare la benzina si motorina

Presedintele Traian Basescu a primit duminica, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, seful statului transmitand ca nu sustine introducerea unei accize suplimentare pentru benzina si motorina, deoarece nu o considera necesara. In plus, seful statului s-a aratat nemultumit de faptul ca stocul arieratelor societatilor de stat nu a scazut conform intelegerii dintre Guvern si institutiile financiare internationale.

Implicatiile economice ale vizitei lui Traian Basescu in Turcia. in ce domenii sunt poftiti turcii sa investeasca

Pentru noi, romanii, vizita lui Traian Basescu in Turcia a vizat consolidarea legaturii economice intre cele doua state. Cum arata cifrele care impletesc aceasta legatura si care sunt calculele viitoare?.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )