Libnet.ro
UNICEF

12:00

Traian Basescu: Localizarea accidentului din Apuseni era in responsabilitatea MAI si a Ministerului Transporturilor

B1 B1,
Traian Basescu: Localizarea accidentului din Apuseni era in responsabilitatea MAI si a Ministerului Transporturilor

Presedintele Traian Basescu a comentat, duminica, desfasurarea actiunii de salvare din MuntiiApuseni, precizand ca nu tinea de responsabilitatea STS, ci de cea a MAI si a. continuă pe B1

VIDEO Traian Basescu, despre accidentul din Apuseni: Demiterea directorului STS si trecerea serviciului la MAI nu sunt viabile/ Localizarea se putea face in 30-35 de minute

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta a solicitat in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii desfasurate duminica demiterea directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, si trecerea STS la Ministerul Afacerilor Interne, seful statului precizand ca niciuna dintre variante nu este viabila. Potrivit presedintelui, politicienii au lansat o minciuna publica de natura sa discrediteze o institutie a statului care si-a facut datoria, pentru ca STS nu are nici echipament si nici dreptul legal pentru a face localizarea exacta a locului accidentului. In ceea ce priveste accidentul aviatic din Apuseni, seful statului a aratat ca esecul actiunii de salvare a fost cauzat de lipsa se coordonare in conformitate cu reglementarile in vigoare. Comandamentele cerute de lege nu s-au constituit nici la Ministerul Transporturilor, nici la Ministerul de Interne, a declarat Basescu, aratand ca responsabilitatea celor doua institutii amintite nu poate fi data la o parte.

'O minciuna!' Prima reactie a lui Basescu despre accidentul din Apuseni

Presedintele Basescu a declarat, duminica, dupa sedinta CSAT, ca in ultima perioada s-a instalat public, prin persistenta unor minciuni, ca STS trebuia sa faca localizarea exacta a locului accidentului, spunand ca acest lucru e o minciuna.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, din nou, cu delegatia FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu primeste astazi, de la ora 18,00, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), anunta Administratia Prezidentiala.

Mesaj de condoleante transmis de Traian Basescu, la incetarea din viata a realizatoarei TV Marioara Murarescu

Presedintele Traian Basescu a aflat cu adanca tristete de moartea realizatoarei TVMarioara Murarescu, transmitand un mesaj de condoleante la incetarea din viata a unei femei pe care a admirat-o pentru.

Traian Basescu a transmis din nou, la intalnirea cu delegatia FMI, ca nu sustine introducerea accizei suplimentare la benzina si motorina

Presedintele Traian Basescu a primit duminica, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, seful statului transmitand ca nu sustine introducerea unei accize suplimentare pentru benzina si motorina, deoarece nu o considera necesara. In plus, seful statului s-a aratat nemultumit de faptul ca stocul arieratelor societatilor de stat nu a scazut conform intelegerii dintre Guvern si institutiile financiare internationale.

Surse: Traian Basescu a cerut in CSAT demiterea ministrilor Ramona Manescu si Mircea Dusa. Sedinta de urgenta la varful USL

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu se intilnesc duminica seara dupa sedinta CSAT pentru a discuta situatia creata dupa ce presedintele Traian Basescu a cerut in CSAT demiterea ministrilor Ramona Manescu Transporturi) si Mircea Dusa MApN), au declarat pentru HotNews. ro surse politice. In cazul Ramona Manescu, presedintele ar fi reclamat lipsa coordonarii de la minister, iar in privinta lui Mircea Dusa, reprosul ar fi legat de localizarea aeronavei. Vom reveni.

Satenii din Horea care au gasit avionul prabusit in Apuseni si i-au ajutat pe supravietuitori, decorati de presedintele Traian Basescu

Un numar de aproximativ 20 de localnici din comuna Horea, care au fost implicati in activitatile de cautare a avionului prabutit in Apuseni, vor fi decorati de presedintele Traian Basescu. Primaria Horea a primit o adresa de la Administratia Prezidentiala prin care se solicita nominalizarea persoanelor care au gasit avionul si i-au salvat pe supravietuitori.

Basescu: Actiunea din Apuseni nu a fost coordonata in conformitate cu reglementarile in vigoare

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, dupa sedinta CSAT, ca actiunea de salvare din Apuseni nu a fost coordonata in conformitate cu reglemnetarile in vigoare si de aceea a fost un esec, cum a.

Traian Basescu, dupa CSAT: STS poate depista doar telefoane fixe.Directorul Opris nu este om politic si nu poate fi schimbat ca sa dea bine

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa de la ora 17. 30, la scurt timp dupa incheierea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in cadrul careia s-a discutat despre accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Raportul privind accidentul aviatic din Apuseni, prezentat astazi in sedinta CSAT

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, in care se va discuta raportul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) privind accidentul aviatic din Apuseni, incepe astazi la ora 16:00, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului STS.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )