Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ponta: Romania nu este de acord cu cote obligatorii in privinta imigrantilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Romania nu este de acord cu cote obligatorii in privinta imigrantilor

ACTUALIZARE 12:25 EUObserver: Ponta cere UE ca Romania sa adere la Schengen in schimbul primirii de azilanti Romania si Ciprul cer Uniunii Europene concesii in schimbul primirii unui numar de azilanti, informeaza astazi site-ul EUObserver. com, interpretand o declaratie a premierului roman Victor Ponta in sensul ca Bucurestiul nu va primi azilanti daca Romaniei nu i se permite sa adere la zona Schengen. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, despre criza migrantilor: Lucrurile s-au transat, Romania nu e de acord cu cote obligatorii / Cel care voteaza in Consiliul European este presedintele, foarte bine ca a anuntat cati refugiati putem primi

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca, dupa declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste numarul de migranti pe care Romania ii poate primi lucrurile s-au transat, in sensul in care autoritatile de la Bucuresti nu sunt de acord cu cote obligatorii. 43Cel care voteaza in cadrul Consiliului European este presedintele, a amintit Ponta, subliniind ca e foarte bine ca seful statului a anuntat care sunt posibilitatile Romaniei in acest moment in privinta gazduirii de refugiati.

Geoana: PSRO este impotriva impunerii unor cote obligatorii de imigranti. Insist pe un mecanism national de triere a celor care vin in Romania

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, a declarat ca este impotriva impunerii unor cote obligatorii de imigranti pentru Romania si ca este necesara modificarea unor legi precum cea a azilului si legiferarea unui.

Victor Ponta: Romania poate primi cel mult 1.780 de refugiati

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la finalul sedintei de coalitie, ca pozitia expimata de presedintele Klaus Iohannis legata de primirea refugiatilor in Romania este foarte clara, respectiv statul.

Cehia si Slovacia, impotriva sistemului de cote obligatorii de refugiati

Cehia si Slovacia nu sunt de acord cu sistemul de cote pentru redistribuirea refugiatilor pe care il pregateste Comisia Europeana, transmite Reuters. Premierul ceh Bohuslav Sobotka si omologul sau slovac Robert.

UPDATE Victor Ponta: Romania are capacitatea de a primi 1.500 - 1.700 de refugiati. / Prieteneste, in octombrie vom intreba de ce Romania si Bulgaria nu sunt in Schengen macar cu frontierele aeriene

Romania are capacitatea de a primi 1. 700 de refugiati, a afirmat luni, premierul Victor Ponta, intr-un discurs in fata Parlamentului. El a precizat ca acest subiect va fi pe ordinea de zi in sedinta CSAT si ca declaratiile de luni reprezinta punctul sau de vedere ca prim-ministu. Ponta considera ca Romania trebuie sa fie o tara europeana si sa isi asume obligatiile, dar trebuie sa beneficieze de toate drepturile. Primul ministru a adaugat ca Prieteneste, la Consiliului JAI din octombrie vom intreba de ce Romania si Bulgaria nu sunt in Schengen macar cu frontierele aeriene. Primul ministru declarase, in urma cu cateva ore, ca tara noastra poate primi pana la 1. 500 de refugiati.

Victor Ponta: Romania poate primi 1.500 de refugiati. Vrem sa fim solidari cu tarile europene la obligatii, dar si la drepturi (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, in acest moment, Romania poate primi 1. 500 de imigranti. De asemenea, Ponta a mai explicat ca doreste ca Romania sa fie solidara cu tarile europene la obligatii, dar.

Ponta: Romania nu poate primi mai mult de 1.500 de refugiati. Ce va decide CSAT

Victor Ponta a declarat ca sedinta CSAT in care se va discuta despre criza refugiatilor va avea loc saptamana viitoare, cand se va decide asupra cotei de refugiati, adaugand ca, in opinia sa, Romania nu poate accepta mai mult decat capacitatea sa de 1. 500 de locuri, .

Laura Codruta Kovesi, despre dosarul lui Victor Ponta: Acheta este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus marti ca ancheta in dosarul premierului Victor Ponta este aproape finalizata, scrie Mediafax. Procurorul de caz va decide cand finalizeaza ancheta. La momentul actual,.

Laura Codruta Kovesi, despre dosarul lui Victor Ponta: Acheta este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe (VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus marti ca ancheta in dosarul premierului Victor Ponta este aproape finalizata. Procurorul de caz va decide cand finalizeaza ancheta. La momentul actual, acheta este aproape.

Romania este pe locul doi in grupa F si are nevoie de patru puncte in ultimele doua partide, pentru calificarea la Euro 2016

Reprezentativa Romaniei ocupa locul doi in grupa F, cu 16 puncte, dupa disputarea a opt etape din preliminariile Campionatului European din 2016, anunta Mediafax. Dupa opt etape, Romania are patru victorii, scor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )