Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ponta: Romania indeplineste criteriile de convergenta pentru aderarea la Euro.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Romania indeplineste criteriile de convergenta pentru aderarea la Euro.

Romania indeplineste in acest an toate criteriile de aderare la Zona Euro, precum inflatia, rata dobanzii la obligatiuni, stabilitatea cursului de schimb, deficit bugetar sub 3% din PIB si datorie publica sub 60% din PIB, fiind in grafic in ce priveste cresterea convergentei reale, sustine premierul Victor Ponta. Romania indeplineste in 2014 toate criteriile de aderare la Zona Euro: rata inflatiei, rata dobanzii la obligatiuni, stabilitate curs de schimb, deficit bugetar sub 3% din PIB si . continuă pe România Liberă

Guvern: Romania indeplineste in 2014 toate criteriile de aderare la Zona Euro. Tinta EURO - 2019

Romania indeplineste in acest an toate criteriile de aderare la Zona Euro, precum inflatia, rata dobanzii la obligatiuni, stabilitatea cursului de schimb, deficit bugetar sub 3% din PIB si datorie publica sub 60% din PIB, fiind in grafic in ce priveste.

Ponta: Romania ar fi aratat mult mai bine daca Basescu nu refuza in 2009 instalarea Guvernului Iohannis

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca ar fi fost mult mai bine pentru Romania daca presedintele Traian Basescu accepta sa il numeasca, in 2009, pe Klaus Iohannis in functia de prim-ministru si.

Ponta: Romania are nevoie de o dezvoltare serioasa a pietei de capital

Romania are nevoie de o dezvoltare stabila si serioasa a pietei sale de capital, a declarat, astazi, premierul Victor Ponta la dezbaterea Crearea unei Piete de Capital Internationale in Romania, organizata de catre Banca Nationala, Bursa de Valori Bucuresti si Autoritatea de Supraveghere Financiara.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2305 seconds )