Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ponta, la sedinta Comitetului Executiv: Cat voi fi membru PSD, o sa sprijin conducerea partidului

România Liberă România Liberă,
Ponta, la sedinta Comitetului Executiv: Cat voi fi membru PSD, o sa sprijin conducerea partidului

Victor Ponta, fostul presedinte al PSD, adeclarat, miercuri, la inceputul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca atat timp cat va face politica o sa fie doar in PSD si ca atat timp cat va fi membru al PSD o sa sprijine conducerea partidului. continuă pe România Liberă

Ponta, la sedinta Comitetului Executiv: Cat voi fi membru PSD o sa sprijin conducerea partidului

Victor Ponta, fostul presedinte al PSD, adeclarat, miercuri, la inceputul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca atat timp cat va face politica o sa fie doar in PSD si ca atat timp cat va fi membru al PSD o sa sprijine conducerea partidului.

Rovana Plumb, inaintea sedintei Comitetului Executiv in care va fi ales liderul interimar al PSD: Am toata convingerea ca dupa reuniune va castiga PSD (VIDEO)

Rovana Plumb, candidata la sefia interimara a PSD, a declarat miercuri inaintea sedintei Comitetului Executiv al partidului, in care se va alege noul lider interimar ca este convinsa ca PSD va avea de.

FOTO. Ce a facut Ponta dupa ce a plecat de la Consiliul PSD

Premierul Victor Ponta a scris pe Facebook ca s-a intalnit cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe Aeroportul Otopeni, dupa ce a plecat de la sedinta Comitetului Executiv al PSD, inainte de a vota pentu sefia interimara a partidului.

Dragnea: intregul PSD il sprijina pe Ponta sa ramana premier

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca partidul il va sprijini in unanimitate pe Victor Ponta sa ramana premier, asa cum s-a decis la sedinta Comitetului Executiv.

Liviu Dragnea candideaza pentru sefia PSD: Niciodata nu o sa fac ceva impotriva lui Ponta

02 - Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat oficial, marti, decizia sa de a candida la sefia interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv care va avea loc maine. in urma.

Liviu Dragnea candideaza la sefia PSD: Niciodata nu o sa fac ceva impotriva lui Ponta

02 - Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat oficial, marti, decizia sa de a candida la sefia interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv care va avea loc maine. in urma.

Liviu Dragnea: Victor Ponta n-a votat pentru ca trebuia sa ajunga la o intalnire cu presedintele Consiliului European

Victor Ponta a plecat de la sedinta Comitetului Executiv al PSD fara sa voteze pentru noul presedinte interimar, desi a declarat in cadrul sedintei ca o va sustine pe Rovana Plumb. Premierul a spus ca.

Cand va avea loc Congresul PSD

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu si fost minstra Ecaterina Andronescu au precizat, la iesirea de la sedinta Comitetului executiv al formatiunii, ca Congresul National al PSD unde se va decide cine va prelua sefia PSD va avea loc in noiembrie.

Dragnea vrea sa preia sefia PSD pana la Congres

Liviu Dragnea va candida la sefia PSD in sedinta Comitetului Executiv programata pentru astazi, pana la organizarea unui congres. in prezent, partidul este condus de presedintele Consiliului National, Rovana Plumb.

Dragnea candideaza la sefia interimara a PSD

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, si-a anuntat marti decizia de a candida la sefia interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv care va avea loc miercuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )