Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ponta si-a depus candidatura pentru un nou mandat de parlamentar de Gorj: Nu am nicio problema de contracandidati

Antena3 Antena3,
Ponta si-a depus candidatura pentru un nou mandat de parlamentar de Gorj: Nu am nicio problema de contracandidati

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, si-a depus, marti seara, candidatura la Biroul Electoral Judetean Gorj, pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 6, Targu Jiu. Victor Ponta a marturisit ca are emotii. continuă pe Antena3

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Aurelian Pavelescu si-a depus candidatura pentru un mandat de ...

Liderul PNTCD Aurelian Pavelescu si-a depus, marti, candidatura pentru un mandat de deputat intr-un colegiu din Ramnicu Valcea, declarand ca in acest oras, unde s-a nascut, exista o elita, dar si o populatie mai putin impatimita dupa socialistii din USL, potrivit Mediafax. Aici m-am nascut, aici am terminat liceul, aici m-am casatorit. De aceea optiunea ARD de a candida la Ramnicu Valcea. Municipiul Ramnicu Valcea se stie ca este un fief de dreapta in acest judet care numai din cauza .

Victor Ponta si-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare: Nu e vorba de contracandidati aici, ci sa ii conving pe oameni sa ma tina in echipa

Liderul PSDVictor Ponta si-a depus, marti seara, candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru Camera Deputatilor, in colegiul 6 din judetul Gorj, unde a mai castigat deja de doua ori.

Omul de afaceri Sebastian Ghita si-a depus luni candidatura pentru un mandat de deputat in ...

Omul de afaceri Sebastian Ghita si-a depus, luni, candidatura pentru un mandat de deputat in Prahova sub sigla USL, el afirmand ca de mult timp cocheta cu ideea de a intra activ in politica si admitand ca la alegerile parlamentare trecute firmele sale au sponsorizat toate partidele, inclusiv PDL. Omul de afaceri Sebastian Ghita si-a depus luni, alaturi de ceilalti 16 candidati ai USL in Prahova, candidatura la biroul Electoral Judetean Prahova pentru un mandat de deputat in Colegiul .

Ungureanu si-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare la BEJ Arad

Fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Fortei Civice, si-a depus, azi, candidatura pentru alegerile parlamentare, la Biroul Electoral Judetean Arad BEJ), impreuna cu alti candidati ai Aliantei Romania Dreapta, informeaza Realitatea. net.

Ponta: E o onoare vizita lui Schulz la Tg. ...

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, la BEJ Gorj, unde si-a depus candidatura pentru un nou mandat in Camera Deputatilor, ca vizita lui Martin Schulz in Targu Jiu este o onoare pentru oras, spunand ca astfel se va reusi poate introducerea Complexului Brancusi pe lista UNESCO, potrivit Mediafax. E o mare onoare sa-l avem pe presedintele Parlamentului European in Gorj. O sa avem un sprijin sa reusim includerea Complexului Brancusi in patrimoniul UNESCO, a spus Ponta, inaintea .

Victor Ponta: Vizita lui Martin Schulz la Tg. Jiu e o onoare. Sper sa includem Complexul Brancusi in lista UNESCO

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, la Biroul Electoral Judetean Gorj, unde si-a depus candidatura pentru un nou mandat in Camera Deputatilor, ca vizita lui Martin Schulz in Targu Jiu este o onoare.

Roberta Anastase candideaza pentru un nou mandat de deputat, intr-un colegiu din Ploiesti

Roberta Anastase si-a anuntat candidatura pentru inca un mandat de deputat in acelasi colegiu uninominal din Ploiesti in care a fost aleasa in 2008, transmite Mediafax. Anuntul a fost facut in publicatia.

Crin Antonescu isi schimba colegiul in care va candida pentru un nou mandat de senator

Potrivit unor surse din USL citate de Mediafax, liderul PNL Crin Antonescu isi schimba colegiul si va candida pentru un nou mandat de senator in colegiul doi din Teleorman, in zona unde va candida si.

Vasile Blaga: Cristian Radulescu ar putea candida pentru un nou mandat de parlamentar din partea ARD

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, ca democrat liberalul Cristian Radulescu se afla pe listele ARD pentru un nou mandat de parlamentar. La Targu Mures, insa, prim-vicepresedintele PDL Dorin Florea a.

Mihai Razvan Ungureanu si-a depus candidatura la BEJ Arad pentru un mandat de senator

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, si-a depus, sambata, candidatura la Biroul Electoral Judetean Arad, pentru un mandat de senator, alaturi de ceilalti candidati ai aliantei. Candi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )