Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vasile Blaga: Cristian Radulescu ar putea candida pentru un nou mandat de parlamentar din partea ARD

B1 B1,
Vasile Blaga: Cristian Radulescu ar putea candida pentru un nou mandat de parlamentar din partea ARD

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, ca democrat liberalul Cristian Radulescu se afla pe listele ARD pentru un nou mandat de parlamentar. La Targu Mures, insa, prim-vicepresedintele PDL Dorin Florea a. continuă pe B1

Vasile Blaga: Viorel Catarama nu se afla pe listele ARD

Viorel Catarama nu se afla pe lista ARD. in schimb, Cristian Radulescu ar putea candida pentru un nou mandat de parlamentar. Cel putin asa sustine presedintele PDL Vasile Blaga. La Targu Mures, insa,.

Vasile Blaga si-a depus candidatura pentru un nou mandat de senator, intr-un colegiu din judetul Timis

Presedintele PDL, Vasile Blaga, s-a aflat vineri la Timisoara, ocazie cu care si-a depus candidatura pentru Senat, in colegiul 3 Sannicolau Mare, din judetul Timis, unde si-a propus sa obtina un rezultat.

Silvio Berlusconi a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat de premier al Italiei

Silvio Berlusconi, fondatorul principalului partid politic din Italia - Poporul Libertatii - a anuntat ca nu va mai candida in urmatorul scrutin legislativ pentru a deveni premier, punand capat speculatiilor privind intentiile sale. Berlusconi, care este presedintele o functie onorifica) partidului Poporul Libertatii PdL), a propus organizarea de alegeri interne pentru desemnarea viitorului lider al formatiunii de centru-dreapta, anunta Mediafax, citand Corriere della Sera.

Vasile Blaga a infirmat ca Viorel Catarama va candida pe listele ARD, dar a confirmat candiatura Sandrei Pralong din partea Aliantei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a infirmat, vineri, posibila candidatura a lui Viorel Catarama pe listele Aliantei Romania Dreapta, in acelasi colegiu cu Crin Antonescu. Liderul PDL a evitat sa raspunda cine.

Crin Antonescu isi schimba colegiul in care va candida pentru un nou mandat de senator

Potrivit unor surse din USL citate de Mediafax, liderul PNL Crin Antonescu isi schimba colegiul si va candida pentru un nou mandat de senator in colegiul doi din Teleorman, in zona unde va candida si.

De ce a demisionat deputatul Maria Stavrositu din PDL. Vezi ce acuzatii ii aduce lui Vasile Blaga

Deputatul PDL de Constanta Maria Stavrositu a demisionat vineri din PDL pentru ca nu a fost sustinuta pentru un nou mandat de parlamentar. Stavrositu acuza organizatia PDL Constanta dar si pe presedintele PDL, Vasile Blaga ca au exclus candidatura sa la alegerile parlamentare contrar deciziei BP al PDL din februarie conform careia ca actualii parlamentari ai PDL vor candida in colegiile pe care le-au castigat in 2008. Stavrositu a anuntat ca va candida ca independent dar in acelasi timp va semna un parteneriat cu partidul lui Dan Diaconescu.

Vasile Blaga si-a depus candidatura la BEJ Timis pentru un nou mandat de senator.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, si-a depus, vineri, la Biroul Electoral Judetean BEJ) Timis, candidatura pentru Senat in Colegiul 3 Sannicolau Mare, alaturi de ceilalti 13 candidati ai ARD Timis, el spunand ca echipa isi propune sa obtina un rezultat dintre cele mai bune din tara, potrivit Mediafax. Presedintele PDL, Vasile Blaga, si ceilalti 13 candidati ai Aliantei Romania Dreapta ARD) Timis si-au depus, vineri, candidaturile la BEJ Timis pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, .

Vasile Blaga infirma candidatura lui Viorel Catarama pe listele ARD, dar o confirma pe cea a Sandrei Pralong

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a infirmat, vineri, posibila candidatura a lui Viorel Catarama pe listele Aliantei Romania Dreapta, in acelasi colegiu cu Crin Antonescu. Liderul PDL a evitat sa raspunda cine.

Aurelian Pavelescu (PNTCD): Viorel Catarama ar putea candida impotriva lui Crin Antonescu pentru Senat

Viorel Catarama ar putea candida din partea PNTCD pe listele ARD impotriva lui Crin Antonescu pentru un post de senator in colegiul 5 din Bucuresti. Informatia a fost confirmata de presedintele PNTCD, Aurelian.

Silvio Berlusconi NU VA MAI CANDIDA pentru un nou mandat de premier al Italiei

Silvio Berlusconi, fondatorul principalului partid politic din Italia - Poporul Libertatii -, a anuntat ca nu va mai candida in urmatorul scrutin legislativ pentru a deveni premier, punand capat speculatiilor .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )