Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ponta: Nu ne spune DNA pe cine sa alegem sef la partid? E culmea!

Adevărul Adevărul,
Ponta: Nu ne spune DNA pe cine sa alegem sef la partid? E culmea!

Dupa ce, in prima faza, s-a abtinut sa comenteze dosarul in care sunt implicati Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, premierul Victor Ponta a revenit si a trimis cateva sageti catre procurorii DNA. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Nu ne spune DNA-ul pe cine sa punem presedinte la un partid, trebuie sa ramanem in limitele Constitutiei

Premierul Victor Ponta, aflat luni in vizita la santierul naval din Galati, a declarat ca 20 de milioane de romani vorbesc despre mine, nu cred ca trebuie sa-i inregistram pe toti. Numele meu e invocat de toata lumea. Cand vrei sa fii prim-ministru, presedinte, e logic ca toata lumea vrea sa vorbeasca despre tine. Ce, o sa numeasca DNA-ul sefi la partide? Cred ca trebuie sa ramanem in limitele Constitutiei.

Ponta: Numeste DNA sef la partide? E culmea!

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nici in perioada comunismului o persoana nu era arestata de catre procurori daca dorea sa fie sef la partid, iar sanctiuni trebuie aplicate acelora care incalca legea, dar ca, altfel, nu spune DNA cine sa fie ales presedinte al unui partid, conform Mediafax.

Ponta spune ca nu participa la voturile din Camera Deputatilor in cazurle Hrebenciuc si Adam

Victor Ponta, a anuntat, luni, ca nu va participa la voturile pe care Camera Deputatilor urmeaza sa le dea in cazurile social-democratilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, el aratand ca nici in trecut nu a participat la astfel de voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )