Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ponta: Stanescu este un diversionist de meserie, il va tranzactiona si pe Antonescu

Antena3 Antena3,
Ponta: Stanescu este un diversionist de meserie, il va tranzactiona si pe Antonescu

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu este un diversionist de meserie care se ocupa cu spart aliante si bagat strambe, care i-a tranzactionat pe toti si care il va tranzactiona si pe liderul PNL Crin Antonescu. continuă pe Antena3

Ponta: Stanescu este un diversionist de meserie, il va tranzactiona si pe Antonescu.

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu este un diversionist de meserie care se ocupa cu spart aliante si bagat strambe, care i-a tranzactionat pe toti si care il va tranzactiona si pe liderul PNL Crin Antonescu la un moment dat, a spus presedintele PSD, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Supararea cu Rosca Stanescu nu a fost o simpla suparare de moment. El nu este un simplu senator, e un diversionist de meserie, cu asta se ocupa, cu spart aliante si cu bagat strambe. Si o face bine, cu .

Victor Ponta: SRS este un diversionist de meserie. il va tranzactiona si pe Antonescu

Primul ministru Victor Ponta a declarat, joi, in emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, ca nu a mai insistat cu excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL pentru ca a discutat cu colegii liberali si au.

Sorin Rosca Stanescu: Coabitarea Ponta - Basescu este foarte toxica. Ar fi dramatic ca USL sa se rupa din cauza mea

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a declarat, miercuri, in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca ar fi dramatic ca USLsa se rupa din cauza afirmatiilor jignitoare facute la adresa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )