Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta: SRS este un diversionist de meserie. il va tranzactiona si pe Antonescu

B1 B1,
Victor Ponta: SRS este un diversionist de meserie. il va tranzactiona si pe Antonescu

Primul ministru Victor Ponta a declarat, joi, in emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, ca nu a mai insistat cu excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL pentru ca a discutat cu colegii liberali si au. continuă pe B1

Ponta: Stanescu este un diversionist de meserie, il va tranzactiona si pe Antonescu.

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu este un diversionist de meserie care se ocupa cu spart aliante si bagat strambe, care i-a tranzactionat pe toti si care il va tranzactiona si pe liderul PNL Crin Antonescu la un moment dat, a spus presedintele PSD, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Supararea cu Rosca Stanescu nu a fost o simpla suparare de moment. El nu este un simplu senator, e un diversionist de meserie, cu asta se ocupa, cu spart aliante si cu bagat strambe. Si o face bine, cu .

Ponta: Stanescu este un diversionist de meserie, il va tranzactiona si pe Antonescu

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu este un diversionist de meserie care se ocupa cu spart aliante si bagat strambe, care i-a tranzactionat pe toti si care il va tranzactiona si pe liderul PNL Crin Antonescu.

Premierul Victor Ponta, invitat la B1TV: SRS e un diversionist de meserie. Cred ca-l va tranzactiona si pe Antonescu

Premierul Victor Ponta a fost invitat joi seara la emisiunea TalkB1, de la B1TV, unde a discutat cu Madalina Puscalau despre recenta participare la Consiliul European si despre modificarile din protocolul USL.

Premierul Victor Ponta, B1TV: Sorin Rosca Stanescu e un diversionist de meserie. Cred ca-l va tranzactiona si pe Antonescu

Premierul Victor Ponta a fost invitat joi seara la emisiunea TalkB1, de la B1TV, unde a discutat cu Madalina Puscalau despre recenta participare la Consiliul European si despre relatia cu Crin Antonescu.

VIDEO Victor Ponta, la B1 TV: Barroso m-a instiintat oficial ca s-a aprobat pentru Romania si Slovacia procedura n+3 privind fondurile europene. Romania castiga 1,5 - 2 mld euro

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la B1 TV, ca presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, l-a instiintat oficial asupra unui lucru esential - s-a aprobat pentru Romania si Slovacia procedura n+3. El a precizat ca un merit in acest succes il are si presedintele Traian Basescu, care s-a batut pentru acest lucru, iar regula n+3 a fost una din conditiile ca Romania sa fie de acord cu viitorul buget al UE. Victor Ponta: Rosca Stanescu nu-i un simplu senator, e un diversionist de meserie. Cred ca a fost cu toti si pe rand i-a tranzactionat pe toti; parerea mea e ca-l va tranzactiona si pe dl Antonescu la un moment dat.

Victor Ponta: Sorin Rosca Stanescu e un diversionist de meserie. Cred ca-l va tranzactiona si pe Antonescu

Premierul Victor Ponta a fost invitat joi seara la emisiunea TalkB1, de la B1TV, unde a discutat cu Madalina Puscalau despre recenta participare la Consiliul European si despre modificarile din protocolul USL.

Ultimatumul lui Ponta a bagat PNL in sedinta. Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e inchis. Nu mai e criza in USL

Update 13. 13 - Membrii PNL sustin ca la sedinta de astazi a partidului se va discuta soarta colegului lor Sorin Rosca Stanescu, desi, oficial, presedintele formatiunii a spus ca subiectul SRS este inchis si .

Politic Show:Liviu Dragnea: Rosca Stanescu nu este mai important decat Romania, deci nu se rupe USL; Eugen Nicolaescu, atac la Victor Ponta: Blocheaza reforma in Sanatate; Iliescu ii raspunde lui Antonescu: Coabitarea a fost o chestiune impusa, ca ne plac

Cum a devenit PSD forta dominanta in USL. Victor Ponta si Crin Antonescu s-au intrecut sambata in gesturi reverentioase si in declaratii de fidelitate unul fata de celalalt. Sondaj IRES. Ministrul pentru Dialog Social, cel mai putin cunoscut din Guvern. Desi ar trebui sa fie cel mai cunoscut din Guvern, de ministrul pentru Dialog Social.

Politic Show: Sondaj INSCOP. Victor Ponta l-ar invinge pe Crin Antonescu in cursa pentru Cotroceni; Iliescu: Nu compromiti USL pentru un om care tulbura apele ca sa iasa in fata; Intalnire IRL, PNTCD si Forta Civica pentru unificarea dreptei

Sedinta cu scantei la PDL. Elena Udrea: Colegi care m-au sustinut la sefia PDL sunt jigniti de colegi din conducere. Deputatul Elena Udrea este. Free Gigi Becali? Sorin Rosca Stanescu si Madalin Voicu, printre parlamentarii care sustin un proiect legislativ privind amnistia generala. Un proiect.

Victor Ponta: USL trebuie sa ramana unita, vom gasi solutiile. Pana acum nu e cazul de remanieri

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca va discuta, sambata, cu presedintele PNL, Crin Antonescu, despre rezolvarea problemelor din USL, mentionand ca solutiile cele mai bune vor fi gasite si mentionand, pe de alta parte, ca pana acum nu a considerat ca este cazul de remanieri in Guvern. El a mai spus ca PSD este solidar cu PNL si ca Traian Basescu ramane principalul adversar politic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )