Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ultimatumul lui Ponta a bagat PNL in sedinta. Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e inchis. Nu mai e criza in USL

Antena3 Antena3,
Ultimatumul lui Ponta a bagat PNL in sedinta. Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e inchis. Nu mai e criza in USL

Update 13. 13 - Membrii PNL sustin ca la sedinta de astazi a partidului se va discuta soarta colegului lor Sorin Rosca Stanescu, desi, oficial, presedintele formatiunii a spus ca subiectul SRS este inchis si . continuă pe Antena3

Ultimatumul lui Ponta a bagat PNL in sedinta. Se discuta soarta lui Rosca Stanescu

O sedinta a conducerii PNL pe tema crizei din USL are loc, luni dimineata, dupa ce presedintele partidului i-a convocat pevicepresedintii formatiunii. La sedinta participa si Puiu Hasotti si.

Antonescu, despre ultimatumul lui Ponta: Nu facem un nou acord USL special pentru Rosca Stanescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca PNL a luat deja deciziile pe care le avea de luat si ca situatia tensionata din USL privindu-l pe Sorin Rosca Stanescu nu se rezolva prin ultimatumuri. Am avut o discutie, eu cu Ponta si alti colegi din USL. Astazi am avut o reuniune al BPN PNL, ne-am pronuntat privind cazul Ponta - Rosca Stanescu. Ne-am delimitat de acuzatiile pe care SRS le-a adus lui Ponta. Salut ca SRS si-a cerut scuze. Acesta sunt deciziile pe care PNL le-a luat .

VIDEO Crin Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e incheiat. L-am asigurat pe Ponta ca are sprijinul nostru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar constructia proiectului USL merge mai departe, transmite Mediafax.

Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e incheiat.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar constructia proiectului USL merge mai departe, scrie Mediafax. Episodul Sorin Rosca Stanescu este unul incheiat, despre care s-a spus din toate partile si cu toate nuantele tot ce trebuia spus. Noi v-am descris si cred ca a facut-o si Victor Ponta si au facut-o si alti colegii de ai nostri pe .

Crin Antonescu: Episodul Sorin Rosca Stanescu este incheiat. L-am asigurat pe premier de tot sprijinul liberalilor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar cons.

Crin Antonescu: Episodul SRS este incheiat, s-a discutat pe lung, ne-am inteles si mergem mai departe

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, la iesirea de la Congresul TNL, ca se bucura ca a putut veni si presedintele PSD Victor Ponta la aceasta intalnire, dand apoi lamuriri vizavi de.

Zi decisiva pentru USL. Astazi expira ultimatumul dat de Victor Ponta catre PNL

Dupa neintelegerile din ultima perioada, liderii uniunii trebuie sa se hotarasca daca raman impreuna sau nu. Astazi expira ultimatumul dat de Victor Ponta catre PNL in privinta excluderii lui Sorin.

UPDATE Zi decisiva pentru USL. Luni expira ultimatumul dat de Ponta liberalilor. Antonescu: Pentru noi subiectul Sorin Rosca Stanescu este inchis / Ponta: Nu ne intereseaza ce face PNL cu Sorin Rosca Stanescu

Luni expira ultimatumul dat de presedintele PSD, Victor Ponta, colegilor de alianta in cazul senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu. Ponta a solicitat Partidului National Liberal sa se delimiteze clar de declaratiile acuzatoare pe care S. Stanescu le-a facut la adresa social-democratilor si sa puna astfel punct celei mai mari crize, potrivit premierului, pe care o are USL de la formare. UPDATE 12:48 Victor Ponta, inainte de sedinta PSD: Nu ne intereseaza ce face PNL cu Sorin Rosca StanescuUPDATE 12:32 Ion Iliescu inainte de sedinta PSD: Liberalii ar tebui sa mai cedezeUPDATE 12:08 Liberalii s-au reunit la sediul PNL. Crin Antonescu a declarat, inainte de a intra in sediul partidului, raspunzand unei intrebari, ca in cadrul sedintei nu se va discuta despre scandalul legat de Rosca Stanescu. Pentru noi subiectul este inchis, a subliniat liderul PNL. UPDATE 10:13 Sedinta USL, programata sa aiba loc luni, a fost amanata, informeaza B1TV citand surse. UPDATE 9:34 Social democratii se reunesc luni la Parlament, in sedinta Biroului Permanent National, pentru a discuta despre relatia cu PNL si viitorul USL.

UPDATE Zi decisiva pentru USL. Luni expira ultimatumul dat de Ponta liberalilor. Antonescu: Pentru noi subiectul Sorin Rosca Stanescu este inchis / Ponta: Nu ne intereseaza ce face PNL cu Sorin Rosca Stanescu/USL este in perioada de proba

Luni expira ultimatumul dat de presedintele PSD, Victor Ponta, colegilor de alianta in cazul senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu. Ponta a solicitat Partidului National Liberal sa se delimiteze clar de declaratiile acuzatoare pe care S. Stanescu le-a facut la adresa social-democratilor si sa puna astfel punct celei mai mari crize, potrivit premierului, pe care o are USL de la formare. UPDATE 12:48 Victor Ponta, inainte de sedinta PSD: Nu ne intereseaza ce face PNL cu Sorin Rosca Stanescu/ USL este in perioada de probaUPDATE 12:32 Ion Iliescu inainte de sedinta PSD: Liberalii ar tebui sa mai cedezeUPDATE 12:08 Liberalii s-au reunit la sediul PNL. Crin Antonescu a declarat, inainte de a intra in sediul partidului, raspunzand unei intrebari, ca in cadrul sedintei nu se va discuta despre scandalul legat de Rosca Stanescu. Pentru noi subiectul este inchis, a subliniat liderul PNL. UPDATE 10:13 Sedinta USL, programata sa aiba loc luni, a fost amanata, informeaza B1TV citand surse. UPDATE 9:34 Social democratii se reunesc luni la Parlament, in sedinta Biroului Permanent National, pentru a discuta despre relatia cu PNL si viitorul USL.

UPDATE Zi decisiva pentru USL. Luni expira ultimatumul dat de Ponta liberalilor. Antonescu: Pentru noi subiectul Sorin Rosca Stanescu este inchis

Luni expira ultimatumul dat de presedintele PSD, Victor Ponta, colegilor de alianta in cazul senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu. Ponta a solicitat Partidului National Liberal sa se delimiteze clar de declaratiile acuzatoare pe care S. Stanescu le-a facut la adresa social-democratilor si sa puna astfel punct celei mai mari crize, potrivit premierului, pe care o are USL de la formare. UPDATE 12:08 Liberalii s-au reunit la sediul PNL. Crin Antonescu a declarat, inainte de a intra in sediul partidului, raspunzand unei intrebari, ca in cadrul sedintei nu se va discuta despre scandalul legat de Rosca Stanescu. Pentru noi subiectul este inchis, a subliniat liderul PNL. UPDATE 10:13 Sedinta USL, programata sa aiba loc luni, a fost amanata, informeaza B1TV citand surse. UPDATE 9:34 Social democratii se reunesc luni la Parlament, in sedinta Biroului Permanent National, pentru a discuta despre relatia cu PNL si viitorul USL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )