Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ponta nu stie despre vremea polara. Meteorolgii spun ca vremea va fi normala.

România Liberă România Liberă,
Ponta nu stie despre vremea polara. Meteorolgii spun ca vremea va fi normala.

Premierul Victor Ponta a declara, luni, dupa sedinta USL, ca nu stie despre prognoza potrivit careia, peste Romania vor veni mase de aer polare. Citeste si: VIDEO. Mase de aer arctic si GERURI ANORMALE pentru perioada urmatoare Mai mult, premierul spune ca nu stie nici despre ordonanta de urgenta privind fondurile pentru iarna si ca ar trebui sa existe ceva in acest sens, la Ministerul Finantelor. Citeste si: Vine frigul. Prognoza meteo pana pe 24 noiembrie Meteorologii au declarat pentru . continuă pe România Liberă

VIDEO. Mase de aer arctic si geruri anormale pentru aceasta iarna.

Reprezentanti ai ANM au declarat pentru Romania Libera ca temperaturile vor fi mai mici, insa normale pentru aceasta perioada si ca nu va fi vorba despre temperaturi polare. Si Victor Ponta a spus ca nu stie despre aceste avertizari. Citeste si: Ponta nu stie despre vremea polara. Meteorolgii spun ca vremea va fi normala ---- Vine iarna cu temperaturi polare. Mase de aer arctic, cu GERURI ANORMALE pentru perioada urmatoare, se arata intr-un document al Guvernului, citat de .

Momentul adevarului in PSD. Victor Ponta vorbeste despre profilului candidatului la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Victor Ponta, a explicat, in discursul sau de la Consiliul National al PSD, ca bataliile din 2014 sunt foarte importante si ca acum este momentul adevarului. Eu sunt convins ca.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )