Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ponta: Sunt multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Sunt multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet.

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, la Mamaia, parlamentarilor USL, ca este multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet, pe care nu-i trateaza ca pe ministrii PSD, PNL sau PC, ci ca pe ministri USL. Vreau sa va spun ca sunt multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet, ca nu i-am tratat si nu-i voi trata niciodata pe ministrii PSD, PNL sau PC, ci USL, a spus Ponta, potrivit Mediafax. El a aratat ca isi doreste ca in 2016, la viitoarele alegeri parlamentare, in . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Sunt multumit de toti ministrii din Cabinet

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, la Mamaia, parlamentarilor USL, ca este multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet, pe care nu-i trateaza ca pe ministrii PSD, PNL sau PC, ci ca pe.

Ministerul Agriculturii vrea sa cedeze gratuit pentru 30 de ani infrastructura de irigatii unor organizatii din care fac parte firme ale oamenilor de afaceri Ioan Niculae si Culita Tarata

Ministerul Agriculaturii a supus dezbaterii publice in aceasta saptamana mai multe proiecte de acte normative care vizeaza aprobarea constitutirii dreptului de folosinta gratuita a infrastructurii de imbunatatiri funciare apartinand domeniului public al statului catre organizatii precum Organizatia de desecare si drenaj ODD) Interagro sau ODD Insula Mare a Brailei, din care fac parte firme ale miliardarilor Ioan Niculae si Culita Tarata. Ministerul sustine ca potrivit legii aceste bunuri pot fi date in administrare sau in folosinta si pot fi concesionate ori inchiriate si ca a ales sa le ofere in folosinta gratuita pana la 30 de ani pentru a-si reduce costurile de administrare, exploatare, reparare si intretinere.

UPDATE Ministerul Agriculturii vrea sa cedeze gratuit pentru 30 de ani infrastructura de irigatii unor organizatii din care fac parte firme ale oamenilor de afaceri Ioan Niculae si Culita Tarata

Ministerul Agriculturii a supus dezbaterii publice in aceasta saptamana mai multe proiecte de acte normative care vizeaza aprobarea constitutirii dreptului de folosinta gratuita a infrastructurii de imbunatatiri funciare apartinand domeniului public al statului catre organizatii precum Organizatia de desecare si drenaj ODD) Interagro sau ODD Insula Mare a Brailei, din care fac parte firme ale miliardarilor Ioan Niculae si Culita Tarata. Ministerul sustine ca potrivit legii aceste bunuri pot fi date in administrare sau in folosinta si pot fi concesionate ori inchiriate si ca a ales sa le ofere in folosinta gratuita pana la 30 de ani pentru a-si reduce costurile de administrare, exploatare, reparare si intretinere. UPDATE Constantin Albeanu, directorul Organizatiei de desecare si Drenaj Insula Mare a Brailei ODD IMB): TCE 3 Brazi SRL n. a detinuta integral de omul de afaceri Culita Tarata), s-a numarat printre membrii fondatori ai ODD IMB in 2012. La acel moment, TCE 3 Brazi avea o suprafata de 58. 720,81 ha teren agricol - arendat de la A. Bucuresti si reprezenta 83,36% din teritoriul organizatiei. Ulterior terenul agricol din Insula Mare a Brailei a fost atribuit prin concesiune catre S.

Ponta, parlamentarilor USL: Sunt multumit de toti ministrii din Cabinet

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, la Mamaia, parlamentarilor USL, ca este multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet, pe care nu-i trateaza ca pe ministrii PSD, PNL sau PC, ci ca pe ministri USL.

Toti membrii PSD din ordinul Steaua Romaniei cer retragerea decoratiei lui Laszlo Tokes

Toti membrii PSD care fac parte din Ordinul Steaua Romaniei cer retragerea distinctiei primita de europarlamentarul Laszlo Tokes. Acestia s-au alaturat demersului facut de Corina Cretu, care a trimis o.

Vicepresedinte PDL: Recunosc ca USL si Victor Ponta sunt cei care pun in practica acest proiect

Vicepresedintele PDL Ioan Balan, deputat de Suceava, a salutat, sambata, faptul ca premierul Victor Ponta se tine de cuvant si sustine infiintarea regiunii Bucovina asa cum a anuntat in urma cu doua sap.

Toti romanii care au telefoane mobile trebuie sa afle asta. Se va intampla din 2014

Romanii ar putea plati de anul viitor convorbirile acelasi pret pentru convorbirile telefonice, indiferent de reteaua pe care o folosesc. ANCOM a pus in dezbatere publica un proiect potrivit caruia tarifele.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )