Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta: Sunt multumit de toti ministrii din Cabinet

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Sunt multumit de toti ministrii din Cabinet

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, la Mamaia, parlamentarilor USL, ca este multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet, pe care nu-i trateaza ca pe ministrii PSD, PNL sau PC, ci ca pe. continuă pe Antena3

Ponta: Sunt multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet.

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, la Mamaia, parlamentarilor USL, ca este multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet, pe care nu-i trateaza ca pe ministrii PSD, PNL sau PC, ci ca pe ministri USL. Vreau sa va spun ca sunt multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet, ca nu i-am tratat si nu-i voi trata niciodata pe ministrii PSD, PNL sau PC, ci USL, a spus Ponta, potrivit Mediafax. El a aratat ca isi doreste ca in 2016, la viitoarele alegeri parlamentare, in .

Ponta, parlamentarilor USL: Sunt multumit de toti ministrii din Cabinet

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, la Mamaia, parlamentarilor USL, ca este multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet, pe care nu-i trateaza ca pe ministrii PSD, PNL sau PC, ci ca pe ministri USL.

Vicepresedinte PDL: Recunosc ca USL si Victor Ponta sunt cei care pun in practica acest proiect

Vicepresedintele PDL Ioan Balan, deputat de Suceava, a salutat, sambata, faptul ca premierul Victor Ponta se tine de cuvant si sustine infiintarea regiunii Bucovina asa cum a anuntat in urma cu doua sap.

Victor Ponta: Rog pe toti ambasadorii sa ma sprijine, nu e nimic sub demnitatea unui ambasador sa discutam

Premierul Victor Ponta, aflat la reuniunea diplomatilor romani, le-a transmis un mesaj de multumire acestora si a trasat cateva linii directoare pe care Romania trebuie sa le aiba in vedere in redefinirea politicii externe.

Victor Ponta: ii rog pe toti ambasadorii sa ma sprijine, nu e nimic sub demnitatea unui ambasador sa discutam

Premierul Victor Ponta, aflat la reuniunea diplomatilor romani, le-a transmis un mesaj de multumire acestora si a trasat cateva linii directoare pe care Romania trebuie sa le aiba in vedere in redefinirea politicii externe.

Victor Ponta la intalnirea cu parlamentarii: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el. Votati potrivit constiintei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD, ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins. Ponta le-a spus parlamentarilor ca pentru proiectul de lege privind Rosia Montana nu se va impune votul si fiecare va fi liber sa voteze conform constiintei.

Catalin Predoiu: Victor Ponta inaugureaza tevi goale care vin de nicaieri, pleaca nicaieri, iar a doua zi sunt ridicate

Premierul Victor Ponta inaugureaza tevi goale, care vin de nicarieri si pleaca nicaieri si a diua zi sunt ridicate, cum s-a intamplat la Ungheni, a declarat Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL,.

Victor Ponta a anuntat ca regionalizarea se va face prin proiect de lege. PSD ar vrea zece regiuni, Sibiu si Dobrogea sunt noutatile

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri la sedinta Comitetului Executiv ca prioritatea legislativa a PSD va fi ca regionalizarea sa se faca prin proiect de lege fara a mai astepta revizuirea Constitutiei. Trebuie sa mergem mai departe prin modificarea legii 315/1998 cea cu regiuniile de dezvoltare, trebuie sa mergem mai departe de a forma practic regiunile chiar inainte de a primi statutul constitutonal, a anuntat Ponta. UPDATE ora 13. 00: Premierul Victor Ponta a anuntat ca sustine regiunea DobrogeaUPDATEora 11:25 Surse de la sedinta CEX au declarat pentru Hotnews. ro ca social democratii vor propune partenerilor 10 regiuni in loc de opt cum a fost discutat pana in prezent, Sibiu si Brasov urmand sa fie regiuni diferite, iar Dobrogea regiune noua.

Premierul Victor Ponta le-a transmis condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria (VIDEO)

Victor Ponta le-a transmis, vineri seara, condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria, relateaza B1 TV. Transmit public condoleante pentru familiile care au pierderi, si sunt trei victime, din.

Victor Ponta cere parlamentarilor USL adoptarea legii referendumului in primele saptamani ale sesiunii legislative

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, parlamentarilor USL ca in primele saptamani ale sesiunii parlamentare trebuie sa adopte Legea referendumului. Ponta a explicat ca in contextul in care referendumul pentru Constitutie se va organiza odata cu primul tur al alegerilor prezidentiale este necesara adoptarea legii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )